Prins in de nieuwe hitserie Maxima

De Nederlandse acteur Martijn Lakemeier is bekend van meerdere series en films. Zo speelde hij in hitserie Hollands Hoop, Happy Ending en steelt hij nu de show in de razendpopulaire serie Maxima. Daarnaast staat hij onder studenten, vanwege zijn rol in de serie Feuten, bekend als ‘Prins Pils’ door de studentikoze en adellijke rol die hij daar vervulde.

Nu lijkt de acteur dan toch zijn prinses gevonden te hebben in zijn tegenspeelster in de serie Maxima. Martijn lijkt het namelijk ontzettend goed te kunnen vinden met de 28-jarige Devina Chaves.

De woning van Martijn Lakemeier in Rotterdam

Martijn zou deze woning samen met zijn vorige vriendin hebben gekocht. Samen zouden ze de woning met een woonoppervlakte van 101 vierkante meter in Rotterdam in 2022 op de kop getikt hebben. De bovenwoning met drie slaapkamers heeft een authentieke uitstraling, en dat is ook zeker niet gek. Het bouwjaar van de woning is namelijk 1910. Voor de woning zouden ze een bedrag van 441.500 euro hebben neergelegd. Dat is 21.500 euro boven de vraagprijs van 420.000 euro. Ze lieten in totaal een hypotheek op het huis vestigen van 500.000 euro.

Woning Martijn Lakemeier

De woning met twee verdiepingen en een balkon lijkt gezellig en huiselijk te zijn ingericht. Op de woonverdieping met een woonkamer en keuken zie je absoluut de klassieke houtelementen terugkomen.

Huis Martijn Lakemeier

Twee van de drie slaapkamers in de woning zien er lekker ruim uit. De badkamer ziet er echter wat kaal uit, en oogt in onze opinie iets minder fraai. Wat ons betreft mogen hier toch iets meer koninklijke tierelantijntjes in terugkomen.

Huis Prins Pils

Al met al lijkt Martijn een prima deal op de woning te hebben gepakt. De huidige waarde van dit leuke appartement wordt geschat op ongeveer 495.000 euro.

Check hieronder meer foto’s van de woning van Martijn Lakemeier of bekijk de website van Bekendeburen:

Huis WIllem alexander

Woning Maxima

woning van Martijn Lakemeier