Stervoetballer Jude Bellingham heeft nieuwe vlam

De geruchtenmolen draait op volle toeren in de wereld van het internationale voetbal. Jude Bellingham, de veelbelovende 20-jarige Britse voetballer, zou naar verluidt aan het daten zijn met een Nederlands model. En niet zomaar een model: Laura Celia, een 25-jarige beauty, is naar verluidt naar Madrid gevlogen om de Real Madrid-superster in levenden lijve te ontmoeten.

Volgens insiders hebben Laura en Jude elkaar leren kennen via Raya, een datingapp die vooral populair is onder de rijken en beroemdheden. Een bron onthulde aan The Sun dat Laura recentelijk bij Jude in Madrid verbleef en tot over haar oren verliefd is op de voetballer. En dat is niet alles, de tortelduifjes werden zelfs samen gespot in het Santiago Bernabéu Stadion tijdens een spannende wedstrijd tussen Real Madrid en Athletic.

Wie is Laura Celia Valk (de mogelijke vriendin van Jude Bellingham)?

Wat weten we nog meer over Laura Celia Valk? Nou, ze wordt vertegenwoordigd door het gerenommeerde modellenbureau The Four Models, gevestigd in Manchester. Deze Nederlandse schone heeft eerder model gestaan voor het trendy merk PrettyLittleThing en heeft een indrukwekkend Instagram-account met meer dan 420.000 volgers. Een echte influencer in de maak!

laura celia
(Bron: Instagram Laura Celia)

Jude Bellinghams eerdere escapades in de liefde

Opmerkelijk genoeg was Jude Bellingham vorig jaar nog in verband gebracht met Asewanta Chitty, een Ghanese influencer. Maar nu lijkt het erop dat de jonge voetballer zijn hart heeft veroverd door een sprong te maken over het Kanaal naar Nederland.

Zal deze romance standhouden? We kunnen niet wachten om te zien hoe dit liefdesverhaal zich ontwikkelt.