Het huwelijk van het bekende Nederlandse Koppel

Jim Bakkum (35) en zijn vrouw Bettina Holwerda (44) hebben elkaar ontmoet toen zij in 2006/2007 de hoofdrollen in de musical Grease speelden. Na deze ontmoeting is de relatie tussen de twee met volle vaart vooruit gegaan. In het jaar 2011 facen ze elkaar het ja-woord en zo’n twee á drie jaar later is hun eerste kindje Lux geboren. Twee jaar later werd hun tweede (Posy) op de wereld gezet en vier jaar daarna hun jongste kindje (Molly). Op dit moment zijn de kinderen al op de leeftijden van tien, acht en vier jaar.

Zo’n vier weken geleden hebben Jim en Bettina op Instagram een bericht gedeeld dat al hun kinderen nu op school zitten. Wat gaat de tijd toch snel…

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J I M B A K K U M (@jimbakkum)

De nieuwe woning van Jim Bakkum en Bettina Holwerda in Naarden

Sinds kort is het koppel dus verhuisd. Het stel woonde eerst in Amsterdam, ging later naar een huurwoning in Vinkeveen, maar toch vonden Jim Bakkum en Bettina Holwerda hun droomwoning later in Naarden. Ze hebben hun droomhuis dan ook flink onder handen genomen en voldoet nu dan ook helemaal aan de eisen van de twee. De woning heeft twee verdiepingen en met in totaal vijf verschillende kamers. Er is een voor- en achtertuin aanwezig en het huis ligt heel erg dicht bij het bekende Naarden Vesting.

Het huis in Naarden stond eigenlijk helemaal niet te koop, maar zat in een stichting die de belangen van erfgenamen verzorgden. Jim heeft de woning toen toch gekocht voor een prijs van €300.000,-. Zie hieronder meerdere foto’s van de woning of kijk op de website van Bekende Buren.

De leuke woning van Jim Bakkum en Bettina Holwerda De leuke woning van Jim Bakkum en Bettina Holwerda