De camper van de toekomst?

Met deze opvouwbare camper is het mogelijk om te gaan kamperen zonder je zorgen te maken of er wel genoeg ruimte is. De zijkanten van de camper kun je aan beide kanten uitklappen. Handig voor wanneer je wat extra ruimte nodig hebt. Nog een mooi voordeel van deze camper is dat je hem gemakkelijk achter de auto kan hangen (zoals bij de meeste campers wel het geval is). Het is dus mogelijk om de camper overal naar mee naartoe te nemen. Lekker aangekomen op de camping klap je hem eenvoudig open voor een ruime kamer.

Omdat deze camper over lekker veel ruimte beschikt, is het mogelijk om samen met het hele gezin op vakantie te gaan. Je hebt namelijk altijd een extra slaapkamer of opbergruimte in een handomdraai. Tijdens je vakantie heb je dan ook lekker meer comfort en ruimte. Wanneer je heerlijk genoten hebt van je vakantie en op het punt staat om te vertrekken, klap je beide kanten weer eenvoudig naar binnen. Op deze manier kun je door dit slimme ontwerp extra ruimte creëren wanneer dat nodig is.

Opvouwbare camper

Beschermd genieten van de natuur

Deze opvouwbare camper beschikt over twee uitklapbare zijden. Een van de kanten is voorzien van een oranje doek waardoor je daar volledige privacy hebt. Aan deze kant van de camper bevindt zich ook de slaapkamer, daar kun je lekker liggen en heerlijk tot rust komen.

De andere kant is voorzien van een doorzichtig doek. Hierdoor is het mogelijk om lekker van de natuur te genieten terwijl je toch lekker binnen zit. Na een lange dag kun je ’s avonds ook nog eens van de sterrenhemel genieten. Ideaal voor een romantisch weekendje in de natuur met je partner.

Camper opvouwbaar