Irene Schouten en Dirk Jan kopen een gezinswoning

Het kersverse koppel Irene Schouten en Dirk Jan is natuurlijk nog steeds helemaal in de wolken door de  bruiloft van deze zomer. Toch kunnen ze waarschijnlijk niet wachten om de volgende stap de wagen in hun nieuwe liefdesnest door eventueel hun gezin uit te kunnen breiden. Ze hebben goede hoop, want de vorige bewoonster heeft het 65 jaar in de woning volgehouden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Irene Schouten (@ireneschouten1)

Ze kochten de woning in Hoogkarspel in Noord-Holland voor een bedrag van 470 duizend euro, dit is 10 duizend euro minder dan de originele vraagprijs. Netjes!

woning-irene-schouten-vriend
Bron: BekendeBuren

De woning heeft een woonoppervlakte van 110 vierkante meter met drie slaapkamers en één badkamer. Deze kamers zijn verdeeld over twee woonlagen en nog een zolder. De keuken is wel aan vervanging toe, dus we verwachten wel dat ze deze nog zullen aanpakken. Verder is de woning voorzien van een grote tuin op het zuiden en het ligt in het centrum van de plaats.

Dirk Jan heeft geluk met zijn kersverse vrouw

We zijn jaloers op Dirk Jan met een vrouw als Irene Schouten, je kunt je wel voorstellen waarom. Door FHM500 is deze dame namelijk benoemd tot ‘Mooiste sportvrouw van Nederland 2022‘, wij snappen ook wel dat zij deze titel in ontvangst heeft mogen nemen. Daarbij kwam nog een hele intieme fotoshoot met FHM kijken, waardoor we nog meer onder de indruk zijn van deze dame.