Celine van Ouytsel is de perfecte combinatie van beauty en brains

Misschien ben je nog helemaal niet bekend met Celine, maar dat geeft helemaal niks. Daar zijn wij voor. Celine van Ouytsel is geboren in 1996 en komt uit het Belgische plaatsje Herentals, in de provincie Antwerpen. Ze studeerde van 2014 tot 2019 aan de Universiteit Antwerpen en heeft haar master in rechten weten te behalen.

In 2020 besloot Celine van Ouytsel om mee te doen met de grootste missverkiezing van België, de Miss België. Na een spannende wedstrijd kreeg zij in januari 2020 in het Proximus Theater in De Panne de titel van Miss België. Ze is dus niet alleen hartstikke slim, maar ook nog eens hartstikke mooi. Een leuk feitje is dat ze de vijfde Miss België in zes jaar was die uit de provincie Antwerpen komt. Toeval? Wij denken van niet. Eén van haar voorgangers was namelijk de beeldschone Annelies Törös.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ✯CECE✯ (@celinevanouytsel)

De Instagram-foto’s van ex-Miss België

Na haar overwinning als Miss België heeft Celine van Ouytsel de kans gekregen om haar charmes in te zetten op andere vlakken. Zo heeft ze verschillende presenteerklusjes gehad en is ze veel in televisieprogramma’s geweest. Celine heeft in 2020 meegedaan aan het programma De Slimste Mens ter Wereld, waarin ze helaas in de eerste ronde al naar huis mocht.

Op Instagram is ze gelukkig een stuk succesvoller. Met maar liefst 164K volgers kun je stellen dat ze aardig populair is geworden. Ze deelt regelmatig prachtige foto’s van haarzelf en de activiteiten die ze doet. Naast haar drukke leven op Instagram heeft ze ook nog een YouTube-kanaal. Hieronder hebben wij onze Instagram-foto’s voor je op een rijtje gezet:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ✯CECE✯ (@celinevanouytsel)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ✯CECE✯ (@celinevanouytsel)

Net als in België kunnen wij er in Nederland ook wat van. Heb je de Volendamse Romy al gezien?