Behance

Behance is een onderdeel van Adobe en stimuleert mensen om hun creatieve geest en werk te delen. Je bouwt als het ware een project, en hoe groter je netwerk, des te meer mensen met jou project in aanraking kunnen komen. Elk project heeft een unieke URL die gedeeld kan worden zodat meer mensen jouw project kunnen zien. Wanneer jij een freelance fotograaf/editor bent, kan jij je werk hier delen. En hoe meer jij gezien wordt, des te meer klussen jou dit kan opleveren. Dimitri deelt tal van zijn creatieve werken, en zo ook deze droomwoning in de jungle.

Wonen in de jungle

Dit klinkt toch wel als de ultieme droom van elke man, wonen in de jungle. Even die Tarzan in je naar boven laten komen, genieten van de natuur en een kampvuur maken om te koken. Oke, misschien is dat laatste helemaal niet nodig, maar het klinkt wel goed. Iets wat Dimitri niet alleen dacht, maar dit tot werkelijkheid heeft gebracht. Hij was op reis in Lombok, wat hij een van de mooiste plekken ooit vond. Hij ging daar werken en kreeg zijn huis zonder enig probleem. Het mooiste aan alles is dat dit in de jungle van Lombok was. Om jullie een impressie te geven hebben wij wat foto’s van deze prachtige hut.

wonen in de jungle

wonen in de jungle wonen in de jungle wonen in de jungle wonen in de jungle wonen in de jungle

Wonen in de jungle is zo verkeerd nog niet. De glazen schuifwanden voor buiten openen en jezelf tussen de prachtige natuur bevinden. Helaas is het voor velen van ons niet haalbaar en blijft het bij een vakantie, wat overigens totaal niet erg is. Daarom houden wij het graag wat dichter bij huis. Kijk bijvoorbeeld eens de mooiste huizen van Amsterdam, iets dichter bij en misschien iets meer binnen handbereik. Maar je kan altijd je dromen achter na gaan en net als Dimitri een hut in de jungle aanschaffen.