Het is een ontzettend brute camper

We hebben al veel bijzondere wagens voorbij zien komen, maar deze spant toch wel de kroon. De prijs loopt van 590.000 dollar op tot 700.000 dollar, afhankelijk van welke variant je koopt. In deze camper is er plek voor vier personen om te slapen. Er is zitplek voor zes personen. Ook is deze camper uitgerust met een douche en een toilet. Daarnaast ziet hij er ook nog gewoon eens ontzettend bruut uit!

Camper

EarthRoamer’s LTi

Deze camper heet de EarthRoamer’s LTi en is gemaakt op het wielframe van de Ford F-550. Hij is gemaakt van carbon-fiber en bevat elementen van de EarthRoamer’s LTS en HD, die ook gebouwd is op een frame van Ford. Echter zitten er wel grote verschillen tussen de twee luxe campers.

Voorkant

Deze camper is super licht

Doordat de EarthRoamer’s LTi voornamelijk bestaat uit carbon-fiber is die meer dan 450 kilo lichter dan de EarthRoamer’s LTS. Ook bezit de LTi door dit gegeven meer kracht. Dit is niet de enige reden waarom deze camper zo enorm krachtig is. De bumpers zijn namelijk gemaakt van aluminium.

Deze camper is in allemaal verschillende varianten beschikbaar. Zo zijn er 5 verschillende types die allemaal verschillen in interieur, grootte van de keuken, opslagruimtes en de capaciteit voor het aantal personen.

Zijkant

De EarthRoamer’s LTi heeft zonnepanelen op het dak

De lithum-ion batterij zorgt voor een output van 11000 watt-uren. Daarnaast zijn er nog twee opladers van 5000 watt aanwezig. Op het dak zitten zonnepanelen die zorgen voor 1300 watt aan vermogen. Ook bevat deze camper een elektronisch systeem met touchscreen waar je de batterijen mee kan beheren. Er zitten lichten in het plafond en op de vloer die van kleur kunnen veranderen.

Camper

Als je dus nog zo’n 600.000 dollar hebt liggen en je wil een vette roadtrip maken met de mannen, is deze camper een must.

Bruut voertuig

Binnenkant van camper

Gruwelijke auto