Anouk heeft een nieuwe woning gekocht in Haarlem

Anouk heeft besloten om voor nu de hoofdstad Amsterdam te verlaten voor een nieuwe stad. Dit keer koos ze Haarlem als nieuwe woonplaats en hier kocht ze een prachtige maisonnette met een oppervlakte van 123 vierkante meter.

De woning heeft twee slaapkamers en één badkamer, deze zijn verdeeld over twee verschillende woonlagen. Het kersverse getrouwde stel kan samen gaan koken in de riante open keuken met een bar om gezellig aan te kunnen zitten. Zowel de woonkamer als de keuken zijn voorzien van de nodige vloerverwarming.

Anouk en Dominique kunnen samen in de zon genieten van een gezellig dakterras en een balkon die op het zuidwesten staat. Ruimte voor de auto is er ook genoeg, deze kunnen ze plaatsen in de parkeergarage.Ondanks dat de woning van Anouk vorig jaar verhuurd werd voor een bedrag van 1645 euro, staat deze nu volledig op haar eigen naam. Ze heeft het gekocht van haar eigen geld voor een bedrag van 475.000 euro.

Zie hieronder de video van het appartement van Anouk:

 

Dit is niet de enige woning die Anouk op haar naam heeft staan, ze is namelijk de eigenaar van nog 4 appartementen. Hier woont ze echter zelf niet, maar is wel van plan hier flink mee te gaan cashen.