Rob Kamphues en zijn voormalige vlammen

De 61-jarige Rob Kamphues is een voormalig autocoureur en inmiddels F1-presentator. Rob heeft aardig wat vrouwen achter zich gelaten. Zo was hij een lange tijd getrouwd met zijn ex-vrouw Petra en hebben zij twee zoons, Bo en Mees. Na de scheiding had Rob wat men noemt een fling met de Nederlandse actrice en presentatrice Marlijn Weerdenburg en had ook een affaire met Mona Liza Machado met wie hij ook nog een kind kreeg. Er was enige drama tussen de twee omdat Rob niet kon geloven dat hij de vader zou zijn maar dit bleek na een DNA-test toch het geval te zijn. Mona Liza en Rob kregen een dochtertje. Het bleef echter niet bij deze twee; Rob lijkt erg actief te zijn in de dating scene.

Anna Arendshorst

Het 33-jarige model Anna Arendhorst is ook één van de vele ex-vriendinnen van Rob Kamphues. Deze prachtige dame verscheen in 2017 voor het eerste in de FHM500 met een ranking van 128. Anna zit bij Elite Model Management Amsterdam en is niet voor niks op onze radar verschenen: ze is ontzettend fotogeniek.

Met 49k volgers op Instagram lijkt ze ook geen onbekende meer te zijn en deelt ze regelmatig prachtige kiekjes uit haar leven met haar volgers. De relatie tussen Anna en Rob liep echter na een paar maanden alweer op de klippen; ze gaven na enkele maanden alweer aan dat er toch geen toekomst in zat voor die twee. Inmiddels heeft Anna Arendhorst gelukkig met haar nieuwe vriend: fotograaf Kasimir Szekeres.

Hieronder enkele foto’s van de Instagram-pagina van Anna Arendhorst:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anna Arendshorst (@anna_arendshorst)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anna Arendshorst (@anna_arendshorst)

Rob en zijn avonturen op Instagram

Rob verscheen zo’n maand geleden even in de spotlights. Dit komt omdat hij per ongeluk een privé filmpje in zijn Instagram-stories had geplaatst. Inmiddels heeft Rob zijn excuses aangeboden en vertelde er het volgende over: “Beste mensen, ik heb per ongeluk iets gepost op social media wat als een privébericht bedoeld was. Dat was heel onhandig. Als iemand er aanstoot aan heeft genomen, dan spijt me dat enorm.”