Without Remorse met Michael B. Jordan in de hoofdrol

John Kelly is een personage van de schrijver Tom Clancy. Die schrijver schreef dertig jaar lang zeer succesvolle thrillers over het personage Jack Ryan. Na zijn dood in 2013 hebben andere schrijvers het stokje overgenomen en zijn ze verder gaan schrijven over Ryan en de andere personages die hij veelvoudig tegenkomt op zijn missies.

Eén van die personages is John Kelly (ook wel John Clark genoemd). Hij wordt door fans en de schrijver gezien als de tegenpool van Jack Ryan: fysieker en geweldaddiger. In de nieuwe film Without Remorse wordt het levensverhaal van deze U.S Navy Seal verteld. Michael B. Jordan speelt de rol van John Kelly.

John Kelly wil wraak op moordenaars vrouw in deze nieuwe film

De synopsis van Without Remorse vertelt hoe John Kelly’s zwangere vrouw wordt vermoord door Russische agenten. Hij zint op wraak en komt tegelijkertijd een internationale samenzwering op het spel. Kelly gaat samenwerken met een andere U.S SEAL en een VIA agent. Samen proberen ze de samenzwering te stoppen voordat er een gigantische oorlog tussen Amerika en Rusland zal uitbreken.

Nieuwe actiefilm Michael B Jordan 2021

Actie en wereldwijde samenzwering maken de actiefilm een echte aanrader

Voor fans van de boeken over Jack Ryan is de focus op John Kelly een leuke afwisseling. Ook als jij echter niets met de boeken- en filmserie hebt, kan Without Remorse alsnog een zeer vermakelijke film zijn. De trailer belooft namelijk niets dan actie, achtervolgingen en een gevaarlijke wraakmissie.

Bekende cast voor Without Remorse

Amazon Original gaat Without Remorse uitzenden. Op 30 april kunnen abonnees van de service de film verwachten. Naast Michael B. Jordan maken Guy Pearce, Jamie Bell en Jodie Turner-Smith ook deel uit van de actiefilm cast. Die laatste actrice zal binnenkort ook nog in een andere grote productie te zien zijn. Ze gaat namelijk de hoofdrol spelen in de spin-off van The Witcher.