Smart winter look

Een relaxte en warme winter look. Je kan er bijna niet omheen, de coltrui is het item van de winter. Je kan dit zowel casual als zakelijk dragen. Ga je voor de heerlijk relaxte look, dan draag je de coltrui met een pantalon of een jeans en overcoat. Ga je voor de zakelijke look, dan draag je de coltrui onder een pak en hier overheen een overcoat. Zo heb je een stijlvolle winter look waarmee je er ook voor zorgt dat je comfortabel de straat op kunt.

Stijlvollste outfit MAN MAN
Foto: Instagram Erik Forsgren

 

Ruitjes zijn helemaal terug

Je kan niet de fout in gaan met een blauwe, zwarte of grijze broek. Daarom kiest men toch vaak voor de simpelste oplossing. Maar je kunt ook eens wat anders kiezen, zoals een mooie geruite broek. Je hebt net wat anders aan dan die standaard broek en hij is verrassend makkelijk combineerbaar. Draag voor deze winter bijvoorbeeld een flanel geruite broek, de stof zorgt ervoor dat je het niet koud krijgt. Dit combineer je vervolgens met een sweater en een teddy jack, en je bent klaar om die koude dag te trotseren met deze winter look.

Winter look MAN MAN
Foto: instagram Philipp Hemann

 

Chique look

De chique look. Je ziet steeds minder mannen in pak lopen, men kiest steeds vaker voor de combinatie. Maar ook een pak kan een enorm stijlvol en hip zijn. Zeker als je het iets anders combineert dan de klassieke wijze, zoals met een coltrui in plaats van een overhemd. Dan heb je een chique look met een andere twist, die bovendien perfect is voor de koudere maanden. Win-win dus.

winter look MAN MAN
Foto via: Instagram Kosta Williams

Voor meer inspiratie kun je de Modefabriek bezoeken, een tof evenement in Amsterdam.