Winnebago camper 1972

Voor dat het team nieuw leven in de 1972 Winnebago camper ging blazen, moesten zij de motor van de camper verwisselen. Deze is (gelukkig) vervangen door een Wegnet Motorsports LS 408 supercharged V8 die goed is voor maar liefst 900-pk waarmee je snelheidsmeter binnen drie seconden de 80 kilometer per uur aantikt. Dankzij de GM 4L80 automatische transmissie, die in de camper is geplaatst, maakt dit de snelste home on wheels op aarde.

winnebago camper-trailer-custom-ringbrothers-MAN MAN

De voordelen van de Winnebago zit echter niet enkel onder de motorkap. De magie komt pas tot leven door het interieur. Bij binnenkomst vind je een groot aantal collector’s items dat in combinatie met het design je meeneemt naar een andere wereld. Met lichtreclame, kleur gloeilampen, een popcorn machine, een boot motor, bar, saxofoon en inscripties op de muren maken deze camper een kunstwerk op zich.

winnebago camper-trailer-custom-ringbrothers-MAN MAN winnebago camper-trailer-custom-ringbrothers-MAN MAN winnebago camper-trailer-custom-ringbrothers-MAN MAN winnebago camper-trailer-custom-ringbrothers-MAN MAN winnebago camper-trailer-custom-ringbrothers-MAN MAN winnebago camper-trailer-custom-ringbrothers-MAN MAN winnebago camper-trailer-custom-ringbrothers-MAN MAN winnebago camper-trailer-custom-ringbrothers-MAN MAN