Staan mannen en vrouwen open voor een trio?

Van het grootste gedeelte van de mannen is het wel duidelijk dat zij dromen van een trio met twee vrouwen, maar hoe staan de dames daar eigenlijk zelf tegenover? Hebben zij liever een trio met een extra man of een andere dame?

Uit een Canadees onderzoek over trio’s is gebleken dat de jongere generatie steeds sneller openstaan voor experimenteren in bed. Zo is tijdens het onderzoek dan ook gevraagd naar de houding van mannen en vrouwen tegenover een trio en wat blijkt? Vrouwen scoren anders op dit onderzoek dan veel mensen verwachtten.

De houding tegenover een trio

Zo werd er aan alle deelnemende mannen en vrouwen van het onderzoek gevraagd om een cijfer tussen de één en de zeven te geven. Hierbij staat de één voor een negatieve houding tegenover een trio en de zeven voor een positieve houding. Mannen vonden een trio net even wat leuker en scoorden gemiddeld een 4.3. Waarbij de vrouwen gemiddeld op een 3.2 zaten. Niet echt een hoog cijfer voor de dames, maar hoe zouden zij dan het liefste een trio hebben?

trio goed voor relatie of niet

Willen vrouwen liever een trio met een extra man of vrouw?

Daarnaast werd er dus in het onderzoek twee verschillende opties gegeven voor de mannen en vrouwen. Situatie A was een trio van twee mannen en één vrouw en in situatie B een trio van twee vrouwen en één man. Niet geheel onverwacht gaven mannen situatie A een gemiddelde van 2.7 en situatie B een 5.1, want een trio met twee vrouwen blijft toch voor vele mannen een jongensdroom.

Vrouwen staan hier heel anders tegenover, zo scoorde zij op een trio met twee mannen een 2.6 en gaven zij gemiddeld een 2.5 voor een trio met een extra vrouw en één man. Niet helemaal wat je wil horen, maar vrouwen lopen dus toch iets sneller warm voor een trio met twee mannen.

Wil jij graag experimenteren met je vriendin? Lees dan hoe je een trio voorstelt aan je vriendin.