De transformatie van Will Smith

We zijn het gewend om de Fresh Prince fit en gespierd op het witte doek te zien shinen, maar ja het is 2021, dus ook bij hem slopen de kilo’s er in. Maar Will Smith had er genoeg van en is aan de slag gegaan. Hij komt na een paar weken al met een update en er is al heel wat progressie te zien. Na drie weken ziet de acteur er een stuk beter uit.

Documentaire over het proces

Het Instagramaccount van de acteur staat nu vol gezonde recepten, waarmee de acteur hoopt mensen te kunnen inspireren om in shape te komen. Hij deelt zijn transformatie op YouTube en laat mensen zien dat iedereen er na wat te zijn aangekomen er ook weer goed uit kan zien. Terwijl hij flink aan het sporten ging, wilde hij ook zoveel mogelijk mensen inspireren om zelf ook weer lekker voor hun gezondheid te gaan zorgen. Daarom liet hij zich tijdens zijn proces volgen door een cameraploeg. Er wordt van zijn lichaamstransformatie uiteindelijk een zesdelige documentaire-serie gemaakt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Will Smith (@willsmith)

Een gezonde levensstijl

De Amerikaanse acteur zegt dat hij hoe dan ook van zijn lichaam houdt, alleen is het voor hem belangrijk om zich gewoon goed te blijven voelen. Daarom besloot hij dat het tijd werd om de muffins aan de kant te gooien en zijn gezondere levensstijl weer op te pakken. We houden zijn progressie in de gaten en kunnen dan ook niet wachten tot de docu live staat.

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Will Smith (@willsmith)