In een vintage camper op een wijngaard

Het familiebedrijf Alta Colina heeft een wijngaard in de heuvels van het prachtige Paso Robles, Californië. Je kunt hier bekroonde wijn drinken en zelfs op de wijngaard slapen.

Alta Colina is een samenwerking aangegaan met Tinker Tin Trailer Company. Zo hebben zij de perfecte manier van vakantie vieren gecreëerd. Bezoekers van de wijngaard kunnen kamperen in hele leuke vintage campers op de wijngaard, dit met uitzicht op een mooie vijver.

In elke camper is er plek voor twee personen. Het is helemaal compleet met beddengoed, een koelbox en een koffiezetapparaat. Er is ook toegang mogelijk tot een dichtstbijzijnde badkamer met een douche en de gemeenschappelijke kookruimte. Maar mocht je geen zin hebben om zelf iets te doen en volledig willen genieten? Dan zijn er op slechts een paar minuten afstand verschillende cafés en restaurants te vinden om een verzorgde maaltijd te bestellen.

Je kunt verder volledig bepalen hoe je eigen vakantie eruit gaat zien. Je kunt met z’n tweeën een knusse camper huren om te genieten van alle rust op de wijngaard. Of je kunt de volledige vijver afhuren voor een grote groep. Het maakt niet uit waar je voor kiest, qua activiteiten is er voor ieder wat wils. Je kunt namelijk privé wijnproeverijen en lessen blenden organiseren, ook kun je in alle rust wandelen door de wijngaarden.

Mocht je dit nou wel bevallen? Dan kun je boeken via deze link!

Als je nou niet tevreden bent met alleen een vakantie, dan is er nog een unieke kans voor je. Dit Italiaanse landgoed mét prosecco-wijngaard staat te koop.