Wie is Wietze de Jager?

Wietze de Jager (34), geboren op 24 februari 1989 in Zwolle, is een voormalig Nederlandse radio-dj. Na een opleiding in marketing en communicatie aan het ROC van Twente, koos hij uiteindelijk voor een carrière in de radio in plaats van bij de politie.

Zijn radio-avontuur begon bij de BNN University, waarna hij bij 3FM als producer werkte. In 2010 maakte hij zijn debuut bij Qmusic, waar hij samen met Mattie Valk het succesvolle radioduo Mattie & Wietze vormde. Dit duo ging echter uit elkaar in 2017, waarna Wietze de overstap maakte naar Shownieuws en later Lachen om Home Video’s op SBS6 presenteerde.

In maart 2018 begon Wietze zijn eigen programma op Radio 538 en nam hij verschillende shows over, waaronder de ochtendshow van Frank Dane. In juni 2023 stopte hij echter met de ochtendshow vanwege zijn gezinsleven. Begin 2024 werd bekend dat Wietze zijn contract bij 538 zo goed als heeft beëindigd en naar Bonaire gaat emigreren. Toch blijkt het van niet, want hij heeft onlangs flink overgeboden op een woning in Amsterdam-West.

De nieuwe woning van Wietze de Jager

Wietze heeft recent een driekamerappartement gekocht in Amsterdam Oud-West, op loopafstand van het Vondelpark. Om eenmaal in de woning te kunnen leven moest hij flink overbieden. De oorspronkelijke vraagprijs was namelijk 595.000 euro, alleen betaalde Wietze er uiteindelijk 663.000 euro voor. Een flink bedrag. Echter hoeft hij hier vast niet al te lang over in te zitten. Wietze de Jager verkocht zijn villa in Zwolle voor een megabedrag.

wietze de jager

Maar hij krijgt er wel een mooie woning voor terug. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 73 vierkante meter en is voorzien van twee slaapkamers. Ook heeft de woning een luxe open keuken en is voorzien van alle goede inbouwapparatuur, een badkamer en er is zelfs nog een balkon aanwezig.

Hieronder vind je nog wat foto’s van de nieuwe woning:

wietze de jager

wietze de jager