André Hazes heeft mogelijk een nieuwe vriendin

“Het viel me op dat Rachel Hazes sinds een week allemaal hartjesogen achterlaat bij haar. En dat André haar met voorrang goedgekeurd heeft om hem te volgen. Ze is beiden recent gaan volgen”, aldus juicekanaal RealityFBI op Instagram. Mensen op het internet hadden dus al snel in de gaten dat er iets gaande was.

Rachel zou zichzelf niet zijn als ze haar mogelijk nieuwe schoondochter haar geen warm welkom zou geven. De 52-jarige Rotterdamse plaatst namelijk alleen maar liefdevolle reacties onder de foto’s van Sarah Salah.

Wie is Sarah Salah?

Of de dame ook echt André Hazes zijn vriendin is, is nog maar de vraag. Wel viel het Instagram-account RealitiyFBI op dat het account van Sarah Salah vrij snel privé ging na dat het nieuws verspreidde. Maar wie is nou deze dame waar we het allemaal over hebben? Na wat speurwerk weten we het volgende over haar. Naast het feit dat ze geboren is in Amsterdam, woont ze er ook nog. Bovendien heeft Sarah een opleiding tot fysiotherapeut gevolgd aan de THIM Hogeschool.

nieuwe vriendin sarah van andre hazes

Documentaire over Hazes

Naast dat hij mogelijk een nieuwe vriendin heeft en een nieuwe peperdure Porsche, was André ook veel in het nieuws vanwege een documentaire. Recent is namelijk bekendgemaakt dat er een ‘langverwachte’ Videoland-documentaire aankomt over zijn roerige jaren.Twee jaar lang ben ik gevolgd in misschien wel de moeilijkste periode uit mijn leven. Ik ben de strijd aangegaan met mijzelf en heb er alles aan gedaan mijn leven te herpakken. Ik vind het heel spannend, maar kan tegelijkertijd niet wachten om mijn ware verhaal eindelijk met jullie te delen”, aldus André op Instagram. Vanaf 20 oktober is deze te bekijken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes)