Wie is Widya Soraya?

De vriendin van Yung Felix heet  Widya Soraya. De dame is geboren op 8 november 1996 en ze wordt dit jaar dus 25 jaar. De twee hebben een huisje samen in Leusden, de plek waar Yung Felix is opgegroeid. Widya is bekend op YouTube, Instagram en TikTok.

Op YouTube maakt ze voornamelijk vlogs, beauty tutorials en heeft ze samen met Yung Felix een podcast genaamd ‘Takkie met Widie en Felix’. Ze begon met YouTube in 2013, dit is nog voordat zij een relatie kregen met elkaar. Ondertussen heeft zij 96.100 abonnees en honderden video’s. Succesvol? Jazeker! Op het YouTube is haar vriend ook in veel andere video’s van haar te vinden. Zo hebben ze al een aantal Q&A’s gedaan waar zij vragen van kijkers beantwoorden.

Op TikTok en Instagram heeft ze ook nog eens 100.000 volgers. Op het eerstgenoemde social medium heeft ze het vooral over spiritualiteit en jezelf beter voelen.

De vriendin van Yung Felix

Het kan lastig lijken om een relatie te hebben terwijl je beiden zo’n drukke carrière hebt. Echter vinden deze twee dat best meevallen en gaat het al erg lang goed tussen hen. Ze zijn al samen sinds 2015 en ze wonen al langere tijd samen met hun hondje.

Maar hoe begon het? Yung Felix stuurde Widya een berichtje op Instagram en zo spraken ze af in Amsterdam. Ondanks dat hij hier dronken aankwam, viel Widya voor hem. Ze hebben erg lang gedatet, maar toen werd het na een half jaar toch officieel.

Ondanks dat ze beide een heel erg druk leven leiden, Yung Felix met zijn hiphop-carrière en zij als een carrière als influencer, gaat het heel goed tussen de twee. Ze zorgen ervoor dat ze elkaar steunen in de dingen die zij doen en elkaar hierbij niet in de weg staan. Dat is de boodschap voor een stabiele relatie.

Ben je nu echt benieuwd naar Widya? Dan zijn hier een aantal foto’s van haar Instagram. We kunnen zeggen: Yung Felix heeft het goed getroffen.

Nog meer vriendinnen van? Dit is de vriendin van Maradonnie.