Nadat Donnie al meerdere keren een nummertje heeft gemaakt met een artiest genaamd Frans (namelijk Frans Bauer en Lange Frans) heeft hij nu wederom een duet met een Frans: cultzanger Frans Duijts. Het is een van de vele successen van Maradonnie, want vorig jaar zette hij ook al een kind genaamd Odin op de wereld. Hij deed dat met zijn bloedmooie vriendin Lois.

Wie is Lois, de vriendin van Maradonnie?

Over de vriendin van Maradonnie is echter vrij weinig bekend. Ze is nooit te vinden in de tags op de Instagram-posts van Donnie en daardoor zijn er slechts een aantal spaarzame foto’s van haar online te vinden. In ieder geval is wel bekend dat ze samen een huisje hebben gekocht. Waarschijnlijk van al de money die zijn reclames met Toto-reclames hebben opgeleverd. Je hebt Donnie namelijk vast wel eens voorbij zien komen als Koning Toto. Ook ken je hem natuurlijk van zijn eerdere hits zoals Mentaal, een serenade aan dartslegende Raymond van Barneveld. Laatstgenoemde heeft overigens met de Britse Julia Evans ook een zeer knappe én jongere vriendin aan de haak geslagen. Sinds Maradonnie op het Nederlandse hiphoptoneel verscheen na een samenwerking met De Jeugd van Tegenwoordig is hij in ieder geval niet meer weg te denken.

Inmiddels hebben we jullie echter wel lang genoeg in spanning gehouden want hoogstwaarschijnlijk is de reden dat je op dit artikel klikte vanwege je belangstelling naar hoe Lois, de knappe vriendin van Donnie eruit ziet. Zoals al gezegd zijn er slechts enkele spaarzame foto’s van de blondine te vinden en die hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet. Check it out!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MARADONNIE (@maradonnie)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MARADONNIE (@maradonnie)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MARADONNIE (@maradonnie)