Roadtrip door de VS met de camper

De te winnen whiskey roadtrip zal ruim twee weken duren. In die tijd krijg je een prachtige camper mee vol met whiskey. Met die camper rijd je samen met je beste vriend door de staten Californië, Arizona en New Mexico. Lekker Amerikaans, want je krijgt een Chevy G20 uit 1978 mee om in te rijden. Die kennen we natuurlijk van The A-Team. 

Maar dan is deze bus toch wat omgebouwd aan de binnenkant. Want je kan er niet alleen in slapen, de camper is ook helemaal ingericht om volop te kunnen genieten van de whiskey. En gelukkig is daar geen gebrek aan, je krijgt genoeg mee voor twee weken.

Een toffe camper inclusief whiskey-bar

De overnachtingen en activiteiten regelt het whiskey-merk, dus het enige dat je zelf moet regelen is dat je geen alcohol achter het stuur nuttigt en tóch altijd op tijd aankomt met de bus. Je hoeft natuurlijk niet op de stoelen voorin te genieten van je drankje, je vind namelijk in de camper een bar van walnotenhout, een leren bank, zwart- en bruinleren bekleding en een aardige geluidsinstallatie. Precies zoals het hoort wanneer je van een goede whiskey wil genieten.

En om die drank op te krijgen, mag je dus bijvoorbeeld je beste vriend meenemen, je partner of huisdier. Alhoewel we aanraden om je huisdier gewoon water te geven.

Hoe win je de whiskey-roadtrip?

Het is best eenvoudig om volledig vergoed te gaan roadtrippen in Amerika. Je moet trouwens wél 21 jaar of ouder zijn en in het bezit zijn van een geldig rijbewijs. Om te winnen moet je deelnemen aan de fotowedstrijd van Monster Children. Wie de mooiste foto instuurt, wint de reis. Nergens is te vinden dat je niet zou mee mogen doen als je in het buitenland woont en niet in Amerika, dus grijp je kans en ga genieten, met een whiskey, op de roadtrip.

Wist je trouwens dat whiskey vele gezondheidsvoordelen kent? Je hoeft dus geen spijt te hebben. Cheers!