Hij lijkt het opgegeven te hebben bij Yolanthe

Het lijkt erop dat ex-voetballer Wesley Sneijder het heeft opgegeven om zijn huwelijk met Yolanthe te redden. Het stel trouwde in 2010 en ging in 2019 uit elkaar, al zijn ze nog niet officieel gescheiden. Yolanthe en Wesley hebben samen twee kinderen. Wesley heeft meerdere keren aangegeven dat hij hoopte dat er nog iets te redden zou zijn aan hun relatie.

 

Het lijkt erop dat hij nu toch klaar is om verder te kijken. Hij is namelijk meerdere keren gespot met een nieuwe dame. Wesley Sneijder werd pas gezien in een restaurant bij Rachel Hazes, die daar onder andere was met de dochter en ex-vrouw van Klaas Otto. Sneijder is een vriend van de familie Hazes en is de laatste tijd ook vaker te zien met André Hazes.

Wesley Sneijder en Steffy Heruer

Wesley zou tegelijkertijd met een van de dames uit het restaurant vertrokken zijn, namelijk Steffy Heruer. Dat melde het Instagram-account Juicechannel. Eén van hun volgers wist te vertellen ze ook al twee weken eerder in Den Bosch gezien te hebben.

Ook een insider bevestigde dat de twee wel vaker tijd met elkaar doorbrengen. Er is een grote kans dat de twee elkaar via André ontmoet hebben, aangezien Steffy een vriendin is van Sarah van Soelen, de ex van André.

Heel veel is er niet vinden over Steffy, maar aan haar Instagram is te zien dat de blondine graag poseert voor de camera. Wij selecteerden een aantal foto’s: