Huis te koop in Helmond

Deze tussenwoning in het Brabantse Helmond is te koop gezet op Funda en valt op door het bijzondere ‘Bavaria tuinhuisje’. Met een woonoppervlak van 71 vierkante meter is het een knus rijtjeshuis, met een achtertuin van ongeveer dezelfde grootte.

 

Er is een open keuken aan de voorzijde en aan de tuinkant bevindt zich een eetkamer in de aanbouw. De woonkamer ligt hiertussen, maar door de vele ramen zijn alle ruimtes goed belicht.

woonkamer huis op funda bavaria tuinhuisje

Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers en een moderne badkamer met wastafel en douche. Ook is er een apart toilet. De ene slaapkamer heeft een rolluik, de andere een inbouwkast. Op de tweede verdieping vind je de bergzolder, waar je via een uitschuifbare trap kunt komen.

Het hoogtepunt is echter niet in het huis zelf te vinden. Een blik vanuit de eetkamer op de achtertuin laat gelijk al zien welk bier de huidige bewoners graag drinken. Het tuinhuisje is namelijk helemaal in stijl ingericht. De overkapping heeft donkerblauwe balken en kozijnen. Het tuinset dat binnen staat is ook erg creatief, het is namelijk helemaal gemaakt uit bierkratjes van Bavaria. Zowel de grote zitbank, het tafeltje en het tv-meubel. Ook aan de decoraties is duidelijk te zien dat de bewoners groot fan zijn van Bavaria.

tuinhuisje bavaria inrichting brabant

Vanuit het huisje kun je ook gelijk een duik nemen in de gemetselde jacuzzi die zich gedeeltelijk onder de overkapping bevindt. Iets verder de tuin in vind je nog een kleine berging. Zowel de voor als achtertuin zijn vrijwel volledig betegeld.

Wat is de vraagprijs op Funda?

Momenteel is de vraagprijs van het huis op Funda € 229.000. Er is een grote kans dat de bewoners al hun Bavaria-merchandise mee zullen nemen naar hun volgende huis, maar je zult in ieder geval kunnen genieten van de jacuzzi.

Bekijk hieronder meer foto’s van het huis (Funda):

huis in helmond heeft bavaria tuinhuisje in de achtertuin

helmond huis te koop achtertuin jacuzzi

Een tuinhuisje gewijd aan een biermerk nog niet bijzonder genoeg? Bij deze woning in Loon op Zand krijg je er een compleet café bij.