Wie is de nieuwe vriendin van Peter Gillis?

Na de breuk met Nicol Kremers is Peter Gillis er opnieuw in geslaagd om een jongere vrouw aan de haak te slaan en dat is niemand minder dan de Wendy van Hout. De twee blijken elkaar niet geheel verrassend ontmoet te hebben op het terras van het Oostappen Park Blauwe Meer in Lommel. Hier raakten zij aan de praat omdat Wendy op zoek was naar een jaarplaats waar ze uitstapjes kon maken met haar kinderen.

Tijdens dit gesprek voelden beiden direct een klik en leek het voor de Massa is Kassa-ster net alsof de twee elkaar al jaren kenden. Naast dat Wendy van Hout er natuurlijk verbluffend uitziet, vertelt Peter dat hij het vooral leuk vind dat zijn nieuwe liefde net als hij enorm ondernemend is, Maar wat voor werk doet zij nou eigenlijk?

De carrière van Wendy van Hout

Wendy van Hout heeft in het verleden veel verschillende banen gehad. Zo is zij tijdens haar jeugd begonnen op de kermis en maakte zij in 2010 een carrièreswitch. Toen is zij begonnen met een handel in tassen en accessoires, wat uitgroeide tot twee kledingwinkels. Helaas ging deze onderneming uiteindelijk toch failliet en maakte Wendy wederom een carrièreswitch. Zo begon zij in 2019 een opleiding tatoeëren en een tattooshop, maar toch bleek het verkopen van kleding haar absolute passie te zijn. Daarom startte Wendy in 2021 haar eigen webshop 365fashion.nl, waar zij vrouwenkleding verkoopt.

We kunnen dus wel stellen dat Wendy van Hout een hardwerkende dame is die van veel markten thuis is en door haar werk graag financieel onafhankelijk wil zijn. Peter Gillis heeft het dus maar weer mooi voor elkaar met zo’n prachtige vrouw van binnen en van buiten. En wij zijn dan ook enorm benieuwd wat de toekomst voor hen zal brengen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door by wendy 365 (@365fashion.nl)