Peter Gillis en zijn nieuwe vriendin Wendy van Hout denken aan samenwonen

Het is alweer een tijdje terug dat de relatie van het bekende Massa is Kassa-koppel verbroken is. Inmiddels heeft de 61-jarige Peter Gillis alweer een nieuwe vriendin gevonden, namelijk Wendy van Hout. Het stel heeft nu een relatie en ze kunnen geen genoeg van elkaar krijgen. “Er was meteen een bijzondere chemie alsof we elkaar al jaren goed kennen”, vertelde Peter Gillis over zijn nieuwe vriendin Wendy van Hout, die overigens een veel jongere leeftijd heeft dan de vakantieparkkoning.

De twee hebben elkaar ontmoet op het terras Oostappen Park Blauwe Meer in Lommel tijdens het openingsweekend. “Er was meteen een positieve klik”. Wendy raakte aan de praat met de ondernemer omdat ze naar een jaarplaats op zoek was waar ze uitstapjes kon maken met haar kinderen. “Wendy en Peter hebben dezelfde humor en veel gemeenschappelijke interesses, zoals het ondernemerschap, handel, campings en reizen met de camper”, laten de twee weten in een mediaverklaring. Wat nou natuurlijk ook een voordeel is, is dat arme Peter nu gelukkig niet meer in zijn eentje in de nieuwe villa van Peter Gillis hoeft te wonen. Het stel zei namelijk te denken aan samenwonen. Al gaan er geruchten rond dat dit alweer van de baan is. Zo meldt Reality dat de twee (nog steeds) niet samenwonen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Peter Gillis (@petergillisoostappen)

Wat zijn de geboorteplaats en de leeftijd van Wendy van Hout?

Wendy van Hout is net als manlief Peter Gillis een geboren en getogen Brabantse, in Eindhoven om precies te zijn. Wendy van Hout heeft op het moment van schrijven de leeftijd van 39 jaar.

Nieuwe vriendin van Peter Gillis weet van aanpakken

De nieuwe vriendin van Peter Gilis houdt niet van stilzitten. Vanaf 2010 is de brunette begonnen met de verkoop van tassen en accessoires. Uiteindelijk groeide dit door tot twee kledingwinkels, maar helaas zijn deze failliet gegaan. In 2021 richtte Wendy weer een webshop op om kleding te verkopen. Een echte doorzetter dus!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Wendy van Hout (@wendy.van.hout)

Conclusie

En zo heeft Peter Gillis, de Massa is Kassa-koning, opnieuw de liefd gevonden. Deze keer is het niet langer Nicol Kremers, maar Wendy van Hout die zijn zijde siert. Hun relatie bloeit op, met een vonk die ontstond op het zonnige terras van Oostappen Park Blauwe Meer in Lommel. Hoewel geruchten over samenwonen in de lucht hingen, moet nog blijken wanneer de tijd écht rijp is voor samenwonen. Wie weet, wat voor een avonturen er in het verschiet liggen voor het Brabantse power couple.