Peter Gillis en zijn nieuwe vriendin denken aan samenwonen

Het is alweer een tijdje terug dat de relatie van het bekende Massa is Kassa-koppel verbroken is. Inmiddels heeft de 61-jarige Peter Gillis alweer een nieuwe vriendin gevonden, namelijk Wendy van Hout. Het stel heeft nu twee maanden een relatie en ze kunnen geen genoeg van elkaar krijgen. “Er was meteen een bijzondere chemie alsof we elkaar al jaren goed kennen”, vertelde Peter.

De twee hebben elkaar ontmoet op het terras Oostappen Park Blauwe Meer in Lommel tijdens het openingsweekend. “Er was meteen een positieve klik”. Wendy raakte aan de praat met de ondernemer omdat ze naar een jaarplaats opzoek was waar ze uitstapjes kon maken met haar kinderen. “Wendy en Peter hebben dezelfde humor en veel gemeenschappelijke interesses, zoals het ondernemerschap, handel, campings en reizen met de camper”, laten de twee weten in een mediaverklaring. Wat nou natuurlijk ook een voordeel is, is dat arme Peter nu gelukkig niet meer in zijn eentje in zijn enorme villa hoeft te wonen. Het stel denkt namelijk al aan samenwonen en vanaf volgende week is de brunette ook te zien in een nieuwe aflevering van Massa is Kassa. Ja, het is helemaal aan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Peter Gillis (@petergillisoostappen)

Wie is Wendy van Hout?

Wendy is geboren in Eindhoven, is 39 jaar oud en heeft vijf kinderen uit drie eerdere relaties. Vanaf 2010 is de brunette begonnen met de verkoop van tassen en accessoires. Uiteindelijk groeide dit door tot twee kledingwinkels, maar helaas zijn deze failliet gegaan. In 2021 richtte Wendy weer een webshop op om kleding te verkopen. Een echte doorzetter dus!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Wendy van Hout (@wendy.van.hout)