De nieuwe miljoenenvilla van Peter Gillis

De villa in België van Peter Gillis is na lange tijd eindelijk verkocht. Dit betekent dat hij kan rekenen op een bedrag van maar liefst €1.395.000. Ideaal om zijn nieuwe miljoenenvilla een flinke upgrade te geven

Na de succesvolle verkoop van zijn vorige villa duurde het niet lang voordat Peter een nieuwe woning op de kop had getikt. Deze woning is echter van een geheel ander niveau en heeft een prijskaartje van €4,5 miljoen. Maar gezien het vermogen van Peter Gillis zal hij daar niet wakker van liggen.

De miljoenenvilla van Peter Gillis beschikt over een oppervlakte van maar liefst 2.700 vierkante meter. Voordat Peter de villa kocht, heeft het een lange tijd leeggestaan en het was erg toe aan een flinke opknapbeurt. Peter ziet deze nieuwe villa als een investering. “Alles is aanwezig. Een keuken met de mooiste apparatuur, een wijnkelder, bioscoop, zwembad en sauna”, vertelde hij. Helaas moet de arme (maar rijke) man helemaal alleen in het grote huis wonen nu zijn relatie met Nicol officieel over en uit is.

Deze enorme woning beschikt over kogelvrij glas, een open haard van wel vier meter breed en een keuken met – als we Peter mogen geloven – een waarde van zo’n €400.000. Maar als je dacht dat het nog niet gekker kon, dan zit je mis. Het zwembad van de woning is namelijk met bladgoud en bladzilver ingewassen. Dan voel je je pas écht Dagobert Duck. Verder is er ook genoeg ruimte voor al zijn wagens en motoren in zijn grote garage, inclusief autolift.

Het duistere verleden van de villa

De schitterende villa van de multimiljonair heeft een opvallend verleden. Voorheen heeft er een zakenman gewoond genaamd Marcel van Hout. Hij werd in 2017 in een andere villa in dezelfde wijk dood aangetroffen. De klusjesman zou hem hebben doodgeschoten. Dit is voornamelijk de reden waarom de villa lang leeg stond, maar dit hield Peter niet tegen. Benieuwd naar de binnenkant van de woning? Bekijk de video hieronder waarin Mark Baanders een rondleiding krijgt van Peter himself: