Wat was het probleem bij de eerste verkoop?

Er zit een bizar verhaal achter deze villa van Peter Gillis. De woning leek al verkocht te zijn, maar dat ging uiteindelijk toch niet door. Een man uit Dubai betaalde de aanbetaling van 10% (bijna €140.000) maar de man liet daarna niets meer van zich horen. Dit zorgde voor een probleem want Gillis mocht deze 140.000 natuurlijk niet in zijn zak stoppen. Nadat de aankoop zeker niet door leek te gaan, besloot Gillis de verkoopakte te ontbinden. Hierdoor kon de 61-jarige ondernemer de woning weer te koop zetten.

Villa in Neerpelt (België) nu toch verkocht

Peter Gillis heeft eindelijk zijn villa in het Belgische Neerpelt verkocht. Deze prachtige woning heeft hij voor een aardig prijsje verkocht, € 1.395.000 om precies te zijn. De koper krijgt hier natuurlijk een ontzettend luxe woning voor terug.

De riante villa heeft een woonoppervlakte van maar liefst 257 vierkante meter en beschikt over vijf slaapkamers en twee badkamers. Op de begane grond bevindt zich de master bedroom met luxe badkamer maar ook de uitgebreide keuken en woonkamer. Ook beschikt deze woning over een bijkeuken die geschikt is als opbergruimte en een grote overdekte garage. Deze garage is groot genoeg voor meerdere auto’s.

Op de eerste verdieping heb je nog vier andere slaapkamers en één badkamer. Door de grote ramen heb je een prachtig uitzicht over de grote tuin en is er ook veel lichtinval. Maar ook de badkamer op deze verdieping is zeker niet verkeerd. Zo is deze badkamer voorzien van een groot bad, luxe douche en kun je hier ook heerlijk genieten van een warme douche. Nadat Gillis zijn woning weer eindelijk in de verkoop kon zetten is het wel te begrijpen dat er voor een woning als deze meer dan genoeg geïnteresseerden zich hebben gemeld om de woning over te nemen. Benieuwd naar de woning? Bekijk dan hier de foto’s van de voormalige woning van Peter Gillis.