Acteur Will Poulter is het krachthonk ingedoken

De oplettende filmfanaat weet inmiddels dat Will Poulter niet een doorsnee acteur is. Hij leeft zich echt in de rol in en een gewenste transformatie is dan ook geen probleem. Zijn lichaam is zijn sterkste wapen als acteur en dat weet hij goed uit te buiten. Waar hij in 2013 nog een redelijk doorsnee personage speelde, daar is hij in zijn nieuwe film duidelijk gespierd en is hij een flink aantal kilo’s aangekomen.

 

In de nieuwe film vertaalt hij Adam Warlock. Het is een en al spierbundel, exact hetgeen men in het laboratorium heeft bedacht. Kortom, de perfecte man. Voor die transformatie was wel het één en ander nodig. Geen McDonalds en veel bezoekjes aan de sportschool. Daar bleef het niet bij, ook zijn voeding werd goed onder de loep genomen. Dat zorgde ervoor dat hij de ene keer juist overdreven veel moest eten en een andere keer juist minder dan hij zou willen. Inderdaad, het leven van een topacteur gaat nu eenmaal niet over rozen.

Ondanks de uitdaging is het hem wel gelukt om het lichaam te krijgen wat perfect is voor zijn. Marvel speelde daarbij geen onbelangrijke rol. Het Spartaanse trainingsregime werd door hen gefinancierd. Inmiddels is de volgende fase aangebroken: het onderhouden van zijn zorgvuldig geboetseerde lichaam. Geen grote hoeveelheden voeding, maar wel het gewicht in de gaten houden. Dat bevalt de acteur prima. “Ik heb periodes gehad waarin ik naar eten keek en het gevoel had dat ik het niet aankon, het volgende moment kan ik wel een paard opeten.”

Het eindresultaat van zijn inspanningen is in ieder geval niets minder dan indrukwekkend. Sinds begin mei 2023 kan je het zelf beoordelen. Toen was de release van Guardians of the Galaxy 3.