Tour de France Unchained – 8 juni

Tour de France Unchained is een documentaire geïnspireerd door  de succesvolle docu-serie Formula 1: Drive to Survive. Dit keer wordt er alleen niet achter de schermen gekeken bij Formule 1, maar bij wielrennen. De nieuwe documentaire wordt 8 juni op Netflix geplaatst. De serie gaat over de Tour-winnaar van destijds, Jonas Vingegaard. Netflix is in samenwerking gegaan met France Télévisions en in totaal hebben acht profploegen zich verbonden aan dit project. Deze ploegen zijn: AG2r Citroën, Alpecin-Deceuninck, BORA-hangrohe, EF Education-EasyPost, INEOS Grenadiers, Jumbu-Visma en de toenmalige ploeg Quick-Step Alpha Vinyl.

 

Our Planet II – 14 juni

Our Planet is een documentair die de meest spectaculaire en mooiste beelden heeft van het wildlife over de hele wereld. Het is een documentaire dat de dieren, hun gedrag en hun thuis op de meest schitterende manier laat zien. Dit allemaal door David Attenborough. Deze prachtige documentair is 14 juni te zien op Netflix.

 

Extraction 2 – 16 juni

Het vorige deel van de film riep hier en daar nog wat twijfels op, of hoofdrolspeler Chris Hemsworth (Tyler Rake) het eigenlijk wel overleefd heeft. Aangezien hij weer volop mee doet in dit vervolg, gaan we ervan uit van wel. In de film krijgt Tyler de opdracht om de familie van een Georgische gangster uit een schimmige gevangenis te bevrijden. Golshifteh Farahani keert ook terug in deel twee zoals in de eerste film.

 

The Witcher S3 Vol. 1 – 29 juni

Seizoen drie van The Witcher focust zich voornamelijk op het verhaal van Ciri. Ciri is een prinses die haar eigen krachten aan het ontdekken is. Veel mensen proberen haar te manipuleren maar nu zij Yennefer en Geralt aan haar zijde heeft, voelt alles een stuk veiliger. De tijdlijn van het seizoen word dan ook een stuk kleiner dan in seizoen twee.

 

Black Mirror s6 – exacte datum is nog niet duidelijk

Het nieuwe seizoen van Black Mirror wordt ook wel het meest onvoorspelbare, niet-classificeerbare en onverwachte seizoen van Black Mirror genoemd. Wat er precies in het seizoen gaat gebeuren, is niet heel duidelijk. Wel weten we een aantal nieuwe cast-leden. Dit zijn bijvoorbeeld Aaron Paul (Breaking Bad), Zazie Beetz (Atlanta), Danny Ramirez (Top Gun: Maverick), Ben Barnes (Shaduw & Bone) en nog veel meer bekende acteurs en actrices.

Benieuwd wat Netflix nog meer te bieden heeft in juni 2023? Bekijk het hieronder:

Netflix maakt hele lijst bekend van verwachte films, series en documentaires in juni 2023