Welke lichaamsdelen vinden vrouwen mooi?

Hoewel een aantal lichaamsdelen niet te trainen zijn, kan je voor andere lichaamsdelen wel zeker de spotschool in duiken. Dus bekijk hieronder welke lichaamsdelen vrouwen mooi vinden aan een man.

 

1. Romp

Uit onderzoek van zorgverlener Dhr. Felix, is gebleken dat 24 procent van de vrouwen de chest het meest aantrekkelijk vinden. Naast de borst had de maagstreek 13 procent van de stemmen. Dit bij elkaar vormt samen de romp, die erg in de smaak valt bij vrouwen. En dan niet alleen van die afgetrainde lichamen waar de blokjes te tellen zijn. Nee, ook de romp met een extra laagje valt in de smaak.

welke lichaamsdelen vinden vrouwen mooi bij mannen

2. Ogen

Van die hazelnoot bruine of baby blauwe ogen waar je in verdrinkt tijdens een diepgaand gesprek. Ja, die ogen vinden vrouwen onwijs aantrekkelijk. Niet alleen bruine of blauwe ogen, maar ook de rest van alle ogen. Om heel specifiek in te gaan op deze twee gluurders, die de aandacht schijnen te trekken van de vrouwen, is het de limbale ring die het hem doet. De limbale ring is het stukje waarbij de iris het wit van je oog aanraakt. Hoe donkerder de limbale ring, hoe aantrekkelijker de man.

3. Armen

Als man zou je misschien niet denken dat de armen tot de vijf aantrekkelijkste lichaamsdelen behoren. Toch is het zo. Dan gaat het niet om de spierballen en de grote bovenarm, maar om de onderarm. Vrouwen vinden zichtbare aderen op de onderarm onweerstaanbaar. Negentien procent van de vrouwen gaf bij het onderzoek van Dhr. Felix aan de arm het aantrekkelijkst te vinden.

vrouwen vinden gespierde armen mooi.jpg.

4. Mond

Misschien is dit wel de meest stockerende die er tussen staat. Het gaat hier namelijk niet om de prachtige glimlach van oor tot oor, maar om dichte mond die een bad boy vibe uitstraalt. Vrouwen vinden een uitstraling als dit nou eenmaal aantrekkelijk. Dat betekent niet dat je minder moet gaan lachen, zeker niet. Ook dat vinden vrouwen leuk.

5. Rug & schouders

De werkelijkheid doet blijken dat vrouwen een gespierde rug in verhouding met de heupen, erg aantrekkelijk vinden. Vooral als de rug een V-vorm heeft. Waarbij de schouders breder zijn dan de heupen. Dat doet het heel goed bij vrouwen.

Hoewel het uiterlijk voor velen belangrijk is, gaat het uiteindelijk toch echt om het innerlijk. Lees dan ook wat vrouwen aantrekkelijk vinden aan een man.