Wilfred Genee, Andy van der Meijde en Wesley Sneijder brengen zomerhit uit

Wilfred Genee, Andy van der Meijde en Wesley Sneijder vormen samen De Offsiders. Deze naam stamt af van het populaire voetbalprogramma Veronica Offside. De drie mannen onthulden in mei van dit jaar het nummer ‘Een Aperolletje’ tijdens een uitzending van Vandaag Inside. Dit nummer werd al snel een hit. De mannen zijn nu dus niet alleen op televisie te zien, maar ook op het podium. Het mooiste van alles: je kan de mannen zelf ook gewoon boeken voor een optreden.

 

Het is via de boekingssite van Wilfred Genee mogelijk om De Offsiders te boeken. Echter is het trio niet goedkoop om op jouw feestje te laten verschijnen. Ze vragen voor een optreden van een kwartier maar liefst 25.000 euro. Zingen ze voor dit geld dan maar één nummer? Nee, want de heren zingen ook een aantal covers om de sfeer op te krikken. Denk hierbij aan ‘Meisjes met rode haren’ en ‘Schijn ‘n Lichtje Op Mij’.

De Offsiders zijn deze zomer volop te boeken

De heren van de Offsiders zijn deze zomer nog volop te boeken. Dus als jij deze zomer nog een leuk feestje wil bouwen met een leuke mix van plezier en sport, dan ben je bij de Offsiders aan het juiste adres. Wil je de Offsiders toch zien optreden zonder een kwart ton kwijt te zijn? Dit kan ook. Je kunt ze namelijk bekijken tijdens de opnames van Het Muziekfeest op het Plein in Uden op 14 juni.