Wie is Jon Dahl Tomasson?

John Dahl Tomasson komt van origine uit Denemarken. Hij heeft een lange voetbalcarrière gehad. Zo is hij in 1997 naar Newcastle United gegaan om daar een seizoen mee te spelen. Hierna kwam hij naar Nederland en speelde hij bij de Rotterdamse club Feyenoord. Hier speelde hij vier seizoenen en met Feyenoord werd hij in 1999 kampioen. Tegenwoordig is hij hoofdtrainer bij de Engelse voetbalclub Blackburn Rovers FC. Kortom, een voetballer in hart en nieren.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door SEG Football (@segfootball)

Zijn prachtige woning staat in Kralingen (en op Funda)

Jon Dahl Tomasson woont samen met zijn gezin in een prachtige grote woning in de rijke wijk Kralingen. Het huis is gebouwd in de jaren ’20 en heeft ook veel karaktereigenschappen uit de tijd. Zo heeft de woning hoge plafonds en marmeren open haarden. Toen Jon er ging wonen, heeft hij het voor minder dan een miljoen gekocht. Hij het vervolgens alles gerenoveerd en gemoderniseerd waardoor het huis momenteel nog nog veel meer waard is. Het huis bestaat uit een woon- en eetkamer, een mooie serre, nog een woonkamer, twee badkamer, vijf slaapkamers en een grote oprit waar je meerder auto’s kwijt kan.

woning jon dahl tomasson feyenoord rotterdam funda kralingen

Zoals je al had gelezen, bevindt het huis zich in de dure wijk Kralingen. Dat betekent dus ook dat je letterlijk alles bij de hand hebt. Zo heb je veel scholen in de buurt, het Kralingse Bos, restaurants, winkels en veel mogelijkheden wat betreft het openbaar vervoer. Omdat de Erasmus Universiteit Rotterdam in Kralingen staat, wonen er ook heel wat studenten in de wijk. Dit zorgt ervoor dat er toch nog wat leven in de wijk is.

De vraagprijs op Funda bedraagt momenteel €1.725.000 k.k. Zie hieronder wat foto’s van de Funda-advertentie:

funda woning kralingen te koop

woning miljoenen te koop funda rotterdam