De grote verjaardag van Ada Daniel

Het is eigenlijk alweer drie jaar geleden voor Ada, maar toen Ada 105 werd had ze de beste verjaardag die ze maar kon wensen. Ada heeft namelijk niet veel familie meer. Ze heeft zelf nooit kinderen gekregen en heeft dus ook geen kleinkinderen. Dit betekent dat Ada grotendeels alleen zit. Zielig.

Hier wilde de verzorgers van het verzorgingshuis Codner Park Care Home waar Ada zit, iets aan doen. Zo hadden zij voor Ada’s verjaardag een oproep gedaan aan allerlei onbekende mensen om haar een kaartje te sturen met de beste wensen. Kelly Goucher, de leidinggevende van het tehuis, kwam met dit idee. De volgende ochtend werd Ada wakker met wel meer dan 135 berichtjes van mensen die graag een kaart wilden sturen.

108-jarige vrouw legt haar geheim uit voor een lang leven honden, geen kinderen

Het geheim van een lang leven

Ada kreeg uiteindelijk wel meer dan 200 kaarten toegestuurd. Ze voelt zich trots over het feit dat mensen haar kennen vanwege haar leeftijd. Kelly vroeg ooit eens een keer aan Ada wat het geheim is om zo’n lang leven te leiden. Ada antwoordde hierop dat je honden moet nemen in plaats van kinderen. Zo heeft Ada heel veel windhonden gehad over de jaren heen.

Wil jij dus ook zo oud worden? Dan weet je nu het geheim om een lang leven te leiden. Waarom zou je kinderen krijgen, als je ook een hond kan adopteren?

Ben je al (redelijk) oud aan het worden en zie je alleen maar de negatieve aspecten in? Lees hier de verrassende voordelen van oud worden.