Wat zijn de verlangens van vrouwen in bed?

De lichamelijke verzorging is voor vrouwen een hot item als het om mannen gaat. Blijkbaar hebben we als mannen nogal wat te leren gezien de vele kritieken. Dankzij onderstaande punten kun je mooi de puntjes op de i zetten en zo nog beter voor de dag komen als het gaat om jullie avonturen in bed.

 

Wees schoon op jezelf

Lekker ruiken is één ding, het wil niet zeggen dat je ook echt schoon bent. Voor vrouwen is de lichamelijke vorm dus geen prioriteit, als het maar verzorgd is. De gemiddelde vrouw weet namelijk dat een echte sixpack eerder uitzondering dan regel is. Sterker nog, men treft liever een schone en frisse man met een klein buikje, dan een afgetraind type met zweetlucht. Ben je schoon, dan ziet een vrouw dat als een teken van respect voor je eigen lichaam. Gebruik de aftershave dus als aanvulling en niet om je zweetlucht te maskeren.

Leer wat een vrouw niet leuk vindt

De grote fout die de meeste mannen maken is, het denken dat men weet wat de vrouw leuk vindt. Het is het recept voor een levensgrote blunder. Neem de tijd om haar te leren kennen. In gewoon Nederlands: dat geldt dus ook voor haar lichaam. Ontdek wat haar opwindt of wat haar juist enorm doet afkoelen. Kortom, focus je op alles: van de conversatie tot de aanraking. Het gaat immers om het complete plaatje. Pas als je haar door en door kent kun je ervan gaan genieten.

wat wil een vrouw in bed

Dat gezegd hebbende, is het minstens zo belangrijk om te weten wat de dame in kwestie niet waardeert. Besteed je daar geen aandacht aan, dan zal elke relatie tegenvallen. Vrouwen hebben dan namelijk snel de neiging dergelijk gedrag te koppelen aan een stuk desinteresse en dat vindt men niet cool.

Egoïsme is niet top

Ook zo iets: egoïstisch gedrag. Terwijl je denkt dat elke vorm van aanraking door jou bedoelt is als compliment, is het effect vaak niet wat je ervan verwacht. In feite raak je haar aan om een reactie te krijgen die vooral jij leuk vindt. Dat is dus egoïsme. Kortom, aanraken is prima, maar voorkom dat het eenzijdig bedoeld is. Doe gewoon je best om haar in de juiste stemming te brengen zonder dat alleen jij je zin krijgt. Gebruik je fantasie en je zult merken dat zelfs deuren die eerder gesloten waren opeens wagenwijd open staan.

Waardering

Naast een schoon lichaam en respect voor de vrouw in het algemeen, is er nog iets wat belangrijk is. Een vrouw vind het fijn om een bevestiging te horen. Ook al weet ze dat je haar geweldig knap vindt, dat ze geweldig in bed is en je droomvrouw is, ze zal het altijd fijn vinden als je het nogmaals aan haar vertelt. Vooral in bed is het een absolute voorwaarde voor vuurwerk.

crusciale punten in bed

Het geven van complimenten aan je vrouw / vriendin / partner doet dus wonderen. Gebruik gewoon alles wat er in je op komt. Zeg haar hoe zacht haar huid aanvoelt, hoe haar ogen stralen en hoe wild je van haar heupen wordt. Doe je dit gemeend, dan zal geen enkele nacht meer hetzelfde zijn.

Wees 100% betrokken, ook in bed

Nog belangrijker dan de voorgaande punten: aandacht! Zorg ervoor dat je ervoor 100% bij bent. Geen enkele vrouw vindt het leuk als je gedachten afdwalen en ze zal zich spontaan gaan afvragen of je nog wel interesse hebt in haar. Vooral in bed is dit absolute noodzaak. Dat wil niet zeggen dat het op andere momenten minder mag zijn. Een vrouw merkt snel genoeg of je interesse oprecht of gespeeld is.

Maak gezonde en verantwoorde keuzes

Dat een vrouw gek is op baby’s is een feit, maar dat wil niet zeggen dat je haar mag verrassen met een ongeplande zwangerschap. Hoe opwindend het idee voor jou misschien ook is, het is geen goed idee om je wens door te drukken. De beste man is in dat opzicht een verantwoordelijke man. Ben je dus van plan om een top tijd in bed te hebben, weet dan haar goedkeuring in ieder opzicht belangrijk is. Dat is dan ook de reden dat veel het waarderen als je het veilig wil doen. Dat heeft dus niks te maken met het gevoel – zo prettig zijn die dingen vaak niet -, maar wel met de veiligheid en verantwoordelijkheid.