Vinden vrouwen tattoos bij mannen leuk of niet?

Hollanders staan bekend als nuchtere wezens en ook met die blik oordelen vrouwen hun Hollandse mannen. Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg. Toch lijken veel vrouwen helemaal weg te zwijmelen bij het zien van het volledig volgetekende lichaam van Justin Bieber. Of heeft dat meer te maken met zijn status als artiest?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Justin Bieber (@justinbieber)

De waarheid over vrouwen en tattoeages

Gelukkig voor ons is er onderzoek naar gedaan en voor eens en altijd stellen wij vast wat vrouwen nou eigenlijk vinden van tatoeages bij mannen. In het onderzoek werden 2369 heteroseksuele vrouwen ondervraagd over mannen met tatoeages en mannen zonder tatoeages. Wat kwam hieruit? Vrouwen beoordeelden mannen met tattoos als even aantrekkelijk als mannen zonder tatoeages. Wel bleek dat zij de mannen met beschilderde lichamen er enerzijds gezonder uit vonden zien, anderzijds vonden zij hen ook meer masculiene, dominant en agressief overkomen.

En goed nieuws voor alle mannen zonder tattoos: vrouwen bleken mannen met tatoeages te beoordelen als slechtere partners dan mannen zonder tatoeages.

Kortom, wanneer mannen tattoos laten zetten beïnvloedt dat het beeld dat vrouwen van hen hebben. Desalniettemin verschilt het natuurlijk enorm tussen de vrouwen met wie jij te maken hebt en dit verschilt ook weer heel erg per land en per cultuur. Dus als jij er goed over hebt nagedacht en er zeker van bent dat je later geen spijt krijgt van je tattoo, dan moet je er zeker gewoon voor gaan.

En achja, mocht je later toch spijt krijgen kun je de tattoo altijd nog laten verwijderen.