Wat vinden vrouwen van brillen bij mannen?

Goed nieuws voor de brildragers onder ons. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat je dat brilletje maar beter op je neus kunt laten zitten, want hiermee kun jij indruk maken op de vrouwen. Om te beginnen kan ongeveer 95% van de mensen verliefd worden op iemand met een bril. Je hoeft je dus niet langer zorgen te maken over jouw kansen bij de vrouwen. Ongeveer 85% vindt het zelfs aantrekkelijker als je een bril draagt.

 

Zelfs tussen de lakens mag je eventueel je bril ophouden. Ongeveer de helft van de vrouwen vindt het geweldig als je deze niet op je nachtkastje legt tijdens de daad. Als je bent overgestapt op contactlenzen moet je jezelf misschien even achter je oren krabben. Het aanschaffen van een bril is dan toch zo’n slecht idee nog niet.

bril goud mannen

Bril

Goud €45 Shop nu

Wat vrouwen aantrekkelijk vinden aan een bril

Sommigen zullen dit begrijpen en anderen minder. Uiteindelijk blijft het natuurlijk een kwestie van smaak, maar toch vinden veel vrouwen hetzelfde van brillen bij mannen. Het voegt simpelweg wat toe aan je looks en dat doet het vaak op een positieve manier. Wel is er een voorwaarde: het montuur moet goed passen bij de persoon. Als je dit voor elkaar krijgt, kun je gegarandeerd scoren bij de vrouwen. Een bril kan dan namelijk de sterke punten in jouw gezicht accentueren. Ook kan het iets meer vertellen over jouw persoonlijkheid. Vrouwen vinden dit aantrekkelijk.

bril aantrekkelijk bij mannen of niet

Bril

Zilver €45 Shop nu

Andere voordelen aan een bril bij mannen

Je kunt dus je looks helemaal voor jouw laten spreken en daar spelen accessoires een grote rol in. Ga voor verschillende looks en pas daar je bril op aan. Een bril kan namelijk veel toevoegen aan hoe jij als persoon overkomt. Zo kun je een wat stoerder montuur kiezen om zo wat stoerder over te komen. Je kunt het eigenlijk zo gek maken als je zelf wil. Goedkoop is het niet, maar het is het wel waard!

Nu je weet wat brillen kunnen toevoegen aan je looks, lijkt het ons verstandig als je ook gaat investeren in zonnebrillen. Met de juiste zonnebrillen kun je namelijk ook indruk maken op een vrouw. Lees hier wat de zonnebrillen trends zijn in 2021.