Villa Raele in Arnhem staat nu te koop

Villa Reale is een Rijksmomumentale neoclasstische villa gelegen op een toplocatie (Utrechtseweg, aan de oever van de Rijn. De villa beschikt over prachtige tuinen en een fantastisch uitzicht. Veel mooier kan je dus niet wonen in Nederland.

 

De mooiste woning van Arnhem?

Met een vloeroppervlakte van circa 852 vierkante meter is de woning uitermate geschikt voor zowel wonen als werken, ook is dubbele bewoning een optie. Op de begane grond is een entree met vestibule te vinden, naast een garderobe met pantry en toilet. Aan de achterzijde van de woning is een flinke living te vinden, inclusief open haard en plafhondhoogte tot 3,75 meter. Hier ligt ook een aangrenzend terras van circa 100 vierkante meter, waar je ook uitzicht over de rivier De Rijn hebt. Aan de voorzijde is een kantoor te vinden, samen met een salon met erker en stijlkamer. Op de eerste verdieping is een XL Master Suite te vinden, met een formaat van 75 vierkante meter.

villa reale arnhem te koop7

De vraagprijs op Funda: 6 miljoen euro

De tweede verdieping huisvest een spectaculaire loft van circa 100 vierkante meter. We zijn echter nog lang niet klaar met alles beschrijven in deze woning. Zo is er op de onderverdieping een gastenverblijf met eigen entree, living, badkamer en slaapkamer te vinden. Verder tref je hier nog een keuken, family-room, fitnessruimte, wasruimte, wijnkelder en diverse bergruimtes. Tot slot kan een zwembad natuurlijk niet ontbreken in een woning met een vraagprijs van 6 miljoen euro. Hieronder vind je meerdere foto’s van de prachtige Villa Reale:

woning-arnhem- te koop funda

kroeg in je huis arnhembadkamer villa reale te koop

villa in arnhem te koop funda