Wat trek je aan naar een bruiloft?

Het is dus tijd om je druk te maken over wat je aan gaat doen naar het huwelijk van een vriend. Want je wil er niet beter uit zien dan de bruidegom, maar ook niet underdressed aankomen. Welke overwegingen maak jij dan in de keuze van je outfit? Er zijn enkele dingen die jij naar een huwelijk aan kan doen die altijd goed zijn. Maar hoe ga jij gekleed naar het huwelijk van een ander? Wij helpen je een handje.

Zomerse bruiloft

Aangezien zomer en lente één van de meest befaamde periodes zijn om te trouwen, zal je hier wat vaker mee te maken krijgen. Waar het in de zomer en lente vaak nogal warm kan zijn, is het dan ook verstandig om voor zomerse stoffen te gaan. Ga voor linnen, een combinatie van linnen en wol of voor een zachte katoen soort. Kies bijvoorbeeld een linnen pak in het blauw, want met blauw kan je nooit de fout in gaan! Mocht je het wat gewaagder willen, kies dan voor aarde tinten. Iets wat deze zomer de grootste trend is. Ga voor een gebroken witte linnen broek met een bruinachtig jasje van combinatie stof. Zo ben jij geheid een van de best geklede mannen, maar trek je niet te veel aandacht.

huwelijk kleding MAN MAN

Chino

Wahts €149 Shop nu

Winterse bruiloft

Gelukkig hoeven we voorlopig even niet aan het koude weer te denken, maar toch vergt dit ook enkele aanpassingen in je trouwkleding. Want hoe ga jij gekleed naar het huwelijk in de winter? Waar je in de zomer voor wat lichtere kleuren kan kiezen, ga je nu voor een donkerdere kleur. Kies bijvoorbeeld donkergroen, donkerblauw/navy of donkerbruine corduroy. Ga voor een flanel pak of een combinatie van wol en cashmier bijvoorbeeld. Mocht je iets meer low key willen zijn, kan je kiezen voor een nette pantalon voor mannen met gilet erop. Toch is een mooi pak nooit verkeerd, het is ten slot wel een formele gelegenheid.

kleding trouwen

Shirts

Whats €129 Shop nu

Thema bruiloft

Vaak krijg je te horen dat het tijd is voor summer chique of iets met een speciale kleur. Nu is het soms lastig hier wat bij te bedenken, daarom is het makkelijk om neutrale kleuren te hebben die goed combineren. Bijvoorbeeld een donkerblauw pak en een witte of grijze pantalon. Mocht het een winters thema zijn, kan je voor de blauw en grijs gaan of voor het blauwe pak. Combineer dit met een goed zittend shirt en je bent helemaal klaar.

Mocht jij er nou zelf aan denken om te gaan trouwen? Ga dan ook op zoek naar de perfecte trouwlocaties, dan weet je zeker dat je zal slagen.