Waaraan kan je zien dat iemand je leuk vindt?

Als je net aan het daten bent is het lastig om erachter te komen of een vrouw je nou echt leuk vindt, maar toch is het te achterhalen. Er zijn een aantal dingen die een vrouw alleen in bed doen als ze je echt leuk vindt, zoals onder je naam noemen terwijl jullie bezig zijn. Doet je date dit? Dan heeft zij hoogstwaarschijnlijk vlinders in haar buik.

 

1. Ze blijft naar je kijken in bed

In welke positie jullie dan ook liggen; ze blijft oogcontact met je maken. Dit betekent dat ze op zoek is naar intimiteit en geeft aan dat ze je ziet zitten.

2. Ze geeft je graag wat meer genot

Als jullie eenmaal begonnen zijn, geeft een vrouw je in bed graag wat extra genot. Wanneer je iemand echt leuk vindt, dan wil je ervoor zorgen dat diegene ook écht geniet van jullie avontuurtjes in bed en denk je niet alleen maar aan je eigen genot.

3. Zoenen met passie

Sommige mensen zoenen liever niet tijdens de daad. Mocht de ander er wel van houden en eigenlijk continu op zoek zijn naar een zoen, dan kan dit een teken zijn dat ze gevoelens heeft voor je. Dit kan op de mond zijn, maar de hals en de torso vinden vrouwen vaak ook een hele fijne plek.

wat doet een vrouw als ze je leuk vindt in bed

4. Jullie blijven nog lekker knuffelen na de daad

Als zij na het hoogtepunt niet naar huis gaat en gewoon nog even in je armen blijft liggen om na te knuffelen, dan is het zeker een blijvertje. Hoewel het ook kan zijn dat ze simpelweg van knuffelen houdt, is de kans ook aanwezig dat ze wat voor je voelt. Misschien is zo’n moment ook wel goed om te vragen wat jullie eigenlijk voor elkaar voelen. Mocht je dit doen en het naar een hoger niveau willen tillen, dan is het goed om te weten hoe je haar vraagt om je vriendin te zijn.

5. Ze noemt je continu bij je naam

Als zij je bij je naam noemt terwijl jullie bezig zijn, is dat een goed teken. Dit houdt in dat zij helemaal in het nu is. En – eerlijk is eerlijk – jouw naam uit haar mond is toch een goed gevoel?