Waarom en wanneer vraag je de ander om de relatie te bevestigen?

Om een dame te vragen of ze je vriendin wil zijn, moeten jullie wél al een tijdje contact hebben. De volgende fase is daten en daarna kan je de relatie bevestigen. Je kunt niet zomaar naar een dame toelopen en vragen om je vriendin te zijn. Dus als je al een tijdje met haar aan het daten bent, lees dan meteen verder en we zullen je vertellen hoe je een dame kunt vragen om je vriendin te zijn door de relatie te bevestigen.

Je hoeft natuurlijk niet om een relatie te vragen, maar als je het wel wil, kan het gewoon. De kans is groot jullie waarschijnlijk in hetzelfde stadium zitten als deze gedachte in je opkomt. Jullie daten nu al een tijdje en jullie vinden elkaar steeds leuker. Is het tijd om de volgende stap te zetten?

Maar waarom zou je haar om een relatie vragen? Als je haar vraagt ​​om je vriendin te zijn, laat je haar zien dat je klaar bent voor een verbintenis. Als jullie dan écht officieel een relatie hebben, kan het zijn dat je binnenkort haar vrienden en familie ontmoeten en vice versa. Deze dingen laten je zien of deze relatie bedoeld is voor de lange termijn.

hoe vraag je aan meisje of ze je vriendin wil worden

Hoe vraag je haar om je vriendin te zijn?

Nu is het moment daar en is het tijd om haar ‘verkering’ te vragen. Check de 10 tips voor hoe je dat moet doen.

1. Haast je niet

Je wil geen overhaaste beslissingen nemen en al helemaal niet als het om de liefde gaat. Neem de tijd voor elkaar en bekijk het per fase aan. Praat over wat jullie allebei willen in de toekomst voordat je jezelf open stelt zonder dat jullie hetzelfde willen.

2. Ga niet op één knie

Het is nog maar de eerste stap om te vragen of ze je vriendin wil zijn. Door op één knie te gaan zitten of een uitgebreid voorstelidee te bedenken om haar te vertellen dat je haar leuk vindt, kun je haar misschien afschrikken met je overdreven gedrag.

3. Maak het gedenkwaardig

Je gevoelens uiten is vaak voldoende om het te vertellen. Je hoeft je niet altijd uit te sloven of geld uit te geven. Natuurlijk kun je iets speciaals doen, maar je hoeft niet over de top te gaan.

4. Neem haar mee op een romantische date

Een romantisch diner is altijd een goed moment om haar verkering te vragen, maar zo hoeft het niet altijd. Niet iedereen vindt dat leuk of speciaal. Doe daarom iets waarvan je weet dat zij het sowieso leuk vindt. Doe iets dat romantisch en gedenkwaardig is voor jullie twee samen.

hoe vraag je iemand om een relatie

5. Geef haar iets kleins en leuks

Als je je moment hebt gevonden om op jullie situatie een label te plakken, kan je haar een kleinigheidje geven. Soms kunnen de meest goedkope geschenken het meest gekoesterd en geliefd zijn. Kies iets leuks en speciaals dat een herinnering kan creëren. Soms kunnen kleine gebaren al genoeg zijn. Overval haar niet met een mega (duur) cadeau, later in de relatie kan dat natuurlijk wel.

6. Wees jezelf

Blijf jezelf, ga geen dingen doen die niet bij jou passen. Het is geen goed begin om te doen alsof je iets bent, wat je totaal niet bent. Wees daarom jezelf en als de ander dat niet accepteert, past diegene toch niet bij jou.

7. Schrijf een liefdesbrief

Als je slecht bent in het praten over je gevoelens, kan je een brief schrijven voor haar. Het is een mooie manier om haar te laten weten hoeveel ze voor je betekent en het is iets dat laat zien hoe ver je zou gaan om een ​​glimlach op haar gezicht te toveren.

8. Voer een gesprek

Als je wil weten hoe je een dame op de juiste manier kunt vragen om je vriendin te zijn, hoef je het haar niet alleen te vragen en vervolgens een informeel gesprek aan te gaan. Laat het moment speciaal voelen. Praat over waarom je je zo voelt, hoe ze je laat voelen en wat dat voor jullie beiden betekent.

9. Zeg gewoon hoe je je voelt

Als jij vertelt hoe jij je voelt, gaat ze vanzelf wel praten over haar gevoelens. Het gaat erom dat jij je gevoelens hebt geuit. Als je nog niet echt een reactie terug krijgt, kan het zijn dat ze het nog niet weet. Vraag haar hoe ze zich voelt en of ze tijd nodig heeft. Zet haar niet onder druk.

10. Zeg die drie woorden (als je je echt zo voelt)

Als je er klaar voor bent en je je écht zo voelt, kan je aan haar vertellen dat je van haar houdt. Het lijkt misschien snel, maar je hoeft je niet in te houden voor het perfecte moment. Als je het al een tijdje voelt en je denkt dat zij er ook zo over denkt, laat het dan los.

Weet je nu hoe je haar vraagt om je vriendin te zijn en is de relatie bevestigd? Dan blijft het belangrijk om liefde aan elkaar te tonen. Hier zijn 5 manieren om te laten zien dat je van haar houdt.