Waar gaat Outer Banks eigenlijk over?

Elk seizoen is natuurlijk verschillend, maar grofweg gaat het over een groep van vier jongeren. Zij wonen op een eiland waar er een groot verschil zit tussen rijk en arm. De verschillende groepen hebben ook bijnamen, de armen noemen zichzelf The Pogues en de rijken The Kooks. De twee verschillende groepen willen ook niets met elkaar te maken hebben, al is dat natuurlijk erg lastig wanneer je op een eiland woont. John B is het hoofdpersonage. Zijn vader is schatzoeker en is al meer dan een jaar lang verdwenen. Samen met zijn vriendengroep gaan ze naar hem opzoek. Ze krijgen te maken met grote mysteries die zorgen voor een uitdagend avontuur.

Wanneer komt seizoen 4 van Outer Banks op Netflix

De releasedatum van seizoen 3 van Outer Banks

Outer Banks seizoen drie is sinds gisteren (23 februari 2023) op Netflix gekomen. De Outer Banks-fans hebben daar best al een tijdje op zitten wachten. Iedereen is dan ook volop het derde seizoen aan het bingen. In dit seizoen komen de vijf jongeren John B, Sarah, JJ, Pope, Kiara en Cleo weer onder veel druk te staan als zij opnieuw opzoek zijn naar het familie-erfstuk van Pope. Ze krijgen te maken met nieuwe maffia, schatzoekers en (verloren) familieleden. Het blijkt dat het erfstuk van Pope niet het grote geld is. Het kruis is namelijk nog maar een deel van de schat. Ondertussen dat ze opzoek gaan naar de grotere schat maken ze meer vijanden dan ze ooit gedacht hadden.

Wanneer komt seizoen 4 van Outer Banks op Netflix

Wanneer komt seizoen 4 uit van Outer Banks?

Seizoen 4 van Outer Banks is al aangekondigd voordat seizoen 3 op Netflix kwam te staan. Doordat dit dus eerder is aangekondigd, is de mogelijkheid groot dat de fans niet zo lang hoeven te wachten dan op seizoen drie. De precieze releasedatum is nog niet bekend. Er wordt verwacht dat seizoen 4 in 2024 pas op Netflix komt te staan. Kun jij ook al niet wachten?