Waar gaat de serie Fauda over?

De Israëlische serie Fauda gaat over een undercover missie om een terrorist uit te schakelen. Die terrorist is echter niet zo makkelijk te pakken. Het zorgt voor een spannende serie met inmiddels al drie seizoenen.De hoofdpersoon Doron Kavilio is aanvoerder van het undercover team uit Fauda. Achttien maanden geleden dacht hij zijn grootste tegenstander, een terrorist genaamd ‘The Panther’, te hebben uitgeschakeld. Dit blijkt toch niet waar te zijn. Er gaan geruchten rond dat The Panther nog leeft en zomaar eens op een bruiloft kan opduiken. Reden voor Doron om zijn pensioen achter zich te laten. Hij brengt zijn oude team weer samen, voor het vervolg van hun missie. Na een lange tijd wachten, komt ook Fauda seizoen 4 op Netflix.

Wanneer kunnen we Fauda seizoen 4 verwachten op Netflix?

Het nieuwe seizoen van Fauda bestaat uit tien afleveringen en belooft een stuk groter en internationaler te worden dan de vorige drie seizoenen. Doron (Lior Raz) en het team worden geconfronteerd met gelijktijdige onrust op twee fronten – door Hezbollah-activisten uit Libanon en Palestijnse militanten op de Westelijke Jordaanoever. Ook zijn er een aantal nieuwe personages te zien. Eén daarvan wordt vertolkt door Inbar Lavi. Deze actrice kennen we vooral als Eve in de serie Lucifer. Ook Mark Ivanir, Amir Boutrous en Loai Noufi krijgen een rol in seizoen 4 van Fauda.

In februari 2020 is bekend geworden dat er een vierde seizoen aankwam. Nu is het eindelijk bijna tijd, want Fauda seizoen 4 verschijnt halverwege 2022 op Netflix. De exacte datum is nog niet bekend.

Bekijk hieronder de eerste beelden van het vierde seizoen.

 

Kan je niet wachten en zoek je eventjes wat anders? Check nieuw op Netflix: nieuwe films en series in week #1 (2022).