Ze is nieuwsgierig

Ze vindt het fijn om nieuwe dingen te ontdekken en buiten haar comfort zone te stappen. Ze heeft namelijk een eindeloze nieuwsgierigheid naar andere plekken, mensen en culturen. Dat betekent dat ze een stuk meer open minded is dan andere vrouwen, die liever kiezen voor zekerheid. Daarnaast is de kans groot dat ze “ja” zegt, wanneer jij haar vraagt of ze iets nieuws wilt proberen.

reizen Azie travel Jack Morris MAN MAN

Je verveelt je nooit

Met een vrouw die houdt van reizen, zul jij je nooit vervelen. Jullie zijn altijd opzoek naar avontuurlijke nieuwe dingen en zitten niet stil.

Je deelt mooie ervaringen

Het beleven van gedeelde ervaringen is iets wat je niet alleen samen brengt, maar wat je ook zal helpen samen te blijven. Jullie hebben altijd iets om over te praten en begrijpen elkaar hierdoor beter. Samen ervaringen op doen, wat is er mooier?

Reizen op reis vrouw vriendin MAN MAN

Ze is slimmer dan de meeste

Een beter onderwijs dan reizen is er niet. Reizen is als een internship, het geeft je de mogelijkheid je onder te dompelen in de echte wereld, om je zo te ontwikkelen wat op een andere manier niet mogelijk is.

Ze is niet materialistisch

Op reis heeft ze geleerd enkel essentiële items mee te nemen. Dit heeft er toe geleid dat ze nu veel minder om luxe goederen geeft. Ze beseft dat een trip door Azië veel meer waard is dan een nieuwe garderobe.

reizen Azie travel vrouw MAN MAN

Je kunt (reis)ervaring delen met je kinderen

Mocht je kinderen willen dan wil je jouw reiservaringen met hun delen en wellicht wil je ze meenemen op nieuwe avonturen. Op deze manier groeien jouw kinderen op tot open minded en begripsvollere volwassenen.

Ze is zelfstandiger

Door alles wat ze mee heeft gemaakt, is ze veel zelfstandiger geworden en heeft ze geleerd voor zichzelf te zorgen. Waar veel vrouwen willen dat jij hun leven compleet maakt, is zij opzoek naar iemand die een aanvulling is op hun leven, een extraatje.

Er is niets mooier dan de wereld leren kennen. We leven in Nederland slechts op een heel klein stukje aarde en er is veel meer te zien en te weten te komen. Het zou zonde zijn wanneer je geen gebruik maakt van de geweldige kansen die wij hebben. Dit zijn 6 voorbeelden van avontuurlijke dingen die jij kunt doen op reis.