1. Je opent je hart niet helemaal

Velen van ons hebben vaker in hun leven hun hart gebroken gehad, waardoor het erg moeilijk is om je weer open te stellen naar anderen. Veel mensen doen dit dan ook niet uit zelfbescherming.

2. Er is geen ruimte voor een relatie in je leven

Je bent waarschijnlijk heel druk met je studie en baan, waardoor de liefde vinden erg moeilijk is. Dit kan ook een reden zijn dat je de liefde toch nog niet gevonden hebt.

3. Je zoekt naar diegene voor de verkeerde redenen

Je bent op zoek naar iemand om de verkeerde redenen. Dit kan zijn omdat je niet lekker in je vel zit en denkt dat een levenspartner dit gaat oplossen. Dat is helaas niet hoe een relatie werkt. Voordat je hieraan kunt beginnen, moet je eerst van jezelf gaan houden voordat je dit bij iemand anders kunt doen.

4. Je hebt idee├źn in je hoofd die niet waar zijn

Dit is erg interessant en verrassend veel mensen hebben deze instelling. Je hebt een verkeerde manier van denken, waardoor je niet echt openstaat voor liefde. Zo denk je bijvoorbeeld dat niemand je leuk vindt, liefde altijd pijn doet of je bent bang om afgewezen te worden.

waarom ben ik nog single

5. Je krijgt en geeft de verkeerde signalen

Je wilt waarschijnlijk een partner om je leven mee te delen. Zo iemand vinden kost tijd en moeite. Jij probeert haar waarschijnlijk te vinden in de club met zes tequila’s achter de kiezen. Dat zorgt eerder voor een kortstondig avontuur, dan voor een daadwerkelijke levenspartner.

6. Je bent loyaal naar andere mensen

Er is niks mis met loyaliteit, maar wel met je loyaliteit geven aan de verkeerde mensen. Vaak ben je loyaal naar mensen uit het verleden, waardoor je niet de kans krijgt om vooruit te denken en door te gaan met leven. Probeer meer loyaliteit in jezelf te steken en meer voor jezelf te kiezen.

7. Je bent niet blij met jezelf

Zoals we net ook al hebben vermeldt: je kunt niet blij zijn met een ander als je niet blij bent met jezelf. Je denkt misschien dat je iemand nodig hebt om blij te zijn, maar dit is absoluut niet het geval. Leer eerst van jezelf te houden, dan komt de rest vanzelf.

Heb jij een relatie en ben je nog enigszins aan het twijfelen of het voor altijd is? Lees dan: is mijn partner de ware?