Juultje Tieleman en haar Range Rovers

De beeldschone Juultje Tieleman weet met haar kiekjes op Instagram menig mannenhart te veroveren. Blijkbaar heeft ze niet alleen smaak met haar kleding, maar ook met auto’s. Ondanks dat ze zegt er ‘de ballen verstand van te hebben’ in haar Instagram-story, heeft ze een voorliefde voor de Range Rover.

Dit is niet haar eerste Range Rover (zie foto hieronder). Haar vorige noemde ze Anja, en lijkt verdacht veel op haar nieuwe vierwieler. Deze brute bolide was blijkbaar niet voldoende voor Juultje. Haar geüpgraded versie (die ze Anja 2.0 noemt) voldoet blijkbaar wel aan haar eisen. De nieuwe auto van Juultje Tieleman, een Range Rover uit 2023, heeft een prijskaartje van maar liefst € 76,957. Maar voor dat geld heb je dan ook wel een flinke wagen.

Auto Juultje Tieleman

De nieuwe auto: Range Rover Evoque (2023)

De nieuwe auto van Juultje Tieleman is een Range Rover Evoque uit 2023. Deze hybride wagen is van alle luxe voorzien, en bevat een flinke bak ruimte. Daarnaast is de auto hybride, wat bij zo’n dikke bak behoorlijk wat euro’s aan brandstof scheelt. De auto heeft net zoals haar vorige auto de kleur glanszwart. De nieuwe auto heeft een topsnelheid van zo’n 213 kilometer per uur. Rap zat dus. Het lijkt erop dat Juultje met deze nieuwe auto wel weer even vooruit kan. Zie hieronder de nieuwe auto van Juultje.

Range Rover Juultje Tieleman

In de foto hieronder zie je een soortgelijke Range Rover Evoque uit 2023:

range rover evoque auto juultje tieleman

Ben je zelf ook op zoek naar een auto, maar schaf je er liever eentje tweedehands aan? Check dan onze tips bij het kopen van een tweedehands auto op Marktplaats.