Woning te koop met een grote (speel)tuin

Van deze 1.176 m² is het woonoppervlakte slechts 76 m². Er blijft dus precies 1.100 m² aan tuin over. Op Funda geven de luchtfoto’s mooi aan hoe groot de tuin is. Het prijskaartje van nog geen vier ton valt dus reuze mee (gezien de perceeloppervlakte).

Wat krijg je er allemaal bij? Een terras, tuinhuisje, carport en vooral heel veel bomen. Wat de achtertuin van deze Rotterdamse woning pas écht bijzonder maakt, zijn de speeltoestellen. Er is een heuse speeltuin geplaatst aan de achterzijde van de woning. Een klimrek, wipkip en schommel mogen daarin uiteraard niet ontbreken. Voor iedereen met een groot gezin is deze woning een perfecte uitkomst. De speeltoestellen hebben wel allemaal een beetje aandacht en een likje verf nodig, maar er valt nog wel degelijk iets moois van te maken.

woning met grote tuin te koop funda

De mogelijkheden van dit klusproject zijn enorm

Zoals gezegd is het voor de woning niet bevorderlijk als de nieuwe eigenaar twee linkerhanden heeft. Er moet veel gebeuren aan zowel de binnen- als buitenzijde van het huis. De binnenkant is momenteel zeer oubollig en beschikt over ouderwetse meubels en kleurensamenstellingen. Het kan mooi worden gevonden, maar dat is een kwestie van smaak. De keuken is erg klein, terwijl de woonkamer wel een aardig ruim vertrek is. We kunnen in ieder geval niet spreken over een hypermoderne binnenzijde.

funda woning te koop pernis

Waar de woning het vooral van moet hebben is de immense achtertuin. Vergis je niet, ook hier is nog heel wat werk aan de winkel. Het huis dateert uit 1927 en al die jaren hebben alle planten en bomen hun uiterste best gedaan om zo groot mogelijk te groeien. Hierdoor moet er her en der even wat gedaan worden aan een ietwat verwilderde boom of klimop. Desalniettemin kan er van de verouderde tuin nog een prachtige omgeving worden gemaakt. Als nieuwe eigenaar zou je bijvoorbeeld kunnen fantaseren over een eigen golfrange of een enorm buitenzwembad. Hier zou de speeltuin dan plaats voor moeten maken. De omgeving biedt zo enorm veel ruimte dat bijna alles mogelijk is. Denk aan een privévoetbalveld of een eigen tennisbaan.

Die golfbaan of tennisbaan komen helaas niet uit de lucht vallen. De handen moeten flink uit de mouwen worden gestoken om zowel de binnenzijde van het huis als de achtertuin een goede upgrade te geven. Het huis kopen belooft op korte termijn geen fantastische woongelegenheid, maar voor wie verder kijkt dan z’n neus lang is biedt de woning veel mogelijkheden. Daar moet wel een aardig verbouwbudget voor worden gespaard. Gelukkig is het aanschaffen van de woning niet extreem duur. De vraagprijs is € 395.000,- dus is de aanschaf van het huis best realistisch. Wie gaat er werk van maken mannen?

Bekijk hieronder meer foto’s van de woning aan de  (bron: Funda):

woning met oude keuken te koop klusproject

achtertuin met speeltuin funda

funda huis te koop met schuur in achtertuin