De verhaallijn van de Netflix-serie

Het verhaal van The Gentlemen begint bij Eddie Halstead. Hij erft een groot familielandgoed. Plots komt hij erachter dat dit huis deel uitmaakt van een gigantisch imperium omtrent verboden middelen. Zonder dit direct te willen wordt hij vermengd in deze wereld, en zal hij er zelf deel van uit moeten maken. Hij komt in aanraking met een groot aantal bijzondere types uit de onderwereld en probeert zijn familie hier voor de rest buiten te houden. Hoe zal het hem af gaan in deze idiote wereld? Dat belooft nog wat te worden…

 

Check hieronder de trailer van de Netflix-serie:

 

De regie en cast van The Gentlemen

De regie van de serie is in handen van Guy Ritchie. Hij heeft meerdere grote films en series onder zijn naam staan, waaronder Sherlock Holmes. Ook heeft hij de film The Gentlemen geregisseerd. Na het daverende succes van deze film heeft hij nu dus ook deze spin-off geregisseerd. We gaan er dan ook vanuit, ook aan de hand van de trailer, dat de serie dezelfde stijl bevat als de eerder uitgekomen film.

De hoofdrol van de serie is voor Theo James, wie eerder ook al in Divergent speelde. Hij speelt in de serie Eddie Halstead, de man die het imperium over moet nemen. Kaya Scodelario heeft de rol van Susie Glass. Zei is iemand die veel in de serie aan de zijde van Eddie staat. Zij is bekend van de film Pirates of the Caribbean en The Maze Runner. Ook Daniel Ings, bekend van The Crown, heeft een grote rol te pakken als Freddy Halstead. Hij is een veel terugkomend familielid van de hoofdpersoon.

The Gentlemen netflix

Ben je net zo benieuwd als wij naar The Gentlemen? Vanaf 7 maart 2024 is het eerste seizoen met maar liefst acht afleveringen te bezichtigen via Netflix. Pak de popcorn er maar weer bij dus!