Er is geen duidelijke verklaring voor het feit dat als vrouwen vrijwel altijd voor een bad boy zullen gaan als ze moesten kiezen. De meeste vrouwen weten wel dat ze op den duur een keer ongelukkig gaan worden met die bad boys, maar dat weerhoudt ze er niet van om zich alsnog in die ‘foute’ relatie te storten. De spanning, het onvoorspelbare en het feit dat je als vrouw moeite moet doen om die ene man te krijgen, is voor veel vrouwen reden genoeg om niet over te stappen naar die good guy. Er zijn een aantal dingen die mee kunnen spelen aan het feit dat jij die meid niet krijgt en single blijft.

Je hebt te weinig zelfvertrouwen

Onzekerheid is niet mannelijk. Op het moment dat je meer zelfvertrouwen hebt, zal het makkelijker zijn een goed gesprek te voeren of haar aan het lachen te maken. Be in touch met je masculiniteit. Een verlegen en correcte jongen stimuleert nou eenmaal geen emoties bij een vrouw. Dus wees wat rebelser en zorg dat je meer zelfvertrouwen krijgt.

Je hebt niet echt een eigen persoonlijkheid

De eerste stap om interessant gevonden te worden, is door jezelf te kennen en een eigen persoonlijkheid te hebben. Hoe is het immers mogelijk om goed voor dag te komen als je zelf niet weet wie je bent? Weten wie je bent en wat je in je leven wilt is enorm belangrijk. Het hebben van een eigen persoonlijkheid is aantrekkelijk. Voor een goede eigen persoonlijkheid is wel zelfvertrouwen nodig. Loop niet met de massa mee, maar doe je eigen ding, heb je eigen mening en wees jezelf.

Je bent te passief

Je kan een prima baan hebben en een leuke kop, maar als jij te passief bent dan is dat voor een vrouw al genoeg reden om niet voor je te vallen. Een vrouw heeft iemand nodig die haar in bedwang houdt en haar op haar plek kan zetten wanneer dat nodig is. Dat betekent natuurlijk niet dat je hier geweld voor moet gebruiken. Je mening geven en die op een standvastige manier uiten will do the trick. Als je iedereen maar over je heen laat lopen zal je enkel vrouwen aantrekken die van je willen profiteren.

single man man 02

Wat vinden vrouwen aantrekkelijk?

Wat een man werkelijk aantrekkelijk maakt voor een vrouw, is een zelfverzekerde uitstraling, gevoel voor humor, een duidelijk gevoel voor eigenwaarde en controle over zichzelf en de situatie. Kortom; mannen met een sterke persoonlijkheid, leiders, krijgen die vrouw die zij willen.

Zoals je ziet beginnen al deze punten bij jezelf. Het heeft geen zin om je vinger naar andere te wijzen terwijl het probleem bij jezelf ligt. Als je die vrouw wil krijgen, zul je de perfecte middenweg moeten vinden en aan jezelf moeten werken. Heb je een speciaal interesse in oudere vrouwen? Dit is hoe je een oudere vrouw date.