Wat zou jij doen?

Mannen en vrouwen kunnen natuurlijk nog wel aardig van elkaar verschillen op meerdere gebieden. Ondanks dat de harde lijnen steeds meer vervagen, kunnen mannen en vrouwen alsnog erg van elkaar verschillen. En het is soms ook juist leuk om daar eens over na te denken: wat is het eerst wat je zou doen als je ineens een vrouw zou zijn? Of juist een man?

Waarschijnlijk schieten er allerlei ideeën door je hoofd en dan ben je zeker niet de enige. Op TikTok is er een trend ontstaan waarin mensen deze activiteiten met elkaar gingen delen. Het zal je dan ook niet verbazen dat de meeste mensen meteen denken aan bepaalde handelingen, maar er waren ook een aantal mensen die zich focuste op iets anders: kleding.

Dé mannelijke outfit is stijlvol en vooral comfortabel

We weten onderhand wel welke schoenen vrouwen mooi vinden bij mannen. Maar welke soorten kleding zouden vrouwen dan meteen dragen als ze zelf een man zouden zijn? Je verwacht misschien outfits met allerlei speciale items, maar het is juist het tegenovergestelde. Het is namelijk zo dat een bepaalde combinatie aan kleding het altijd wel goed doet bij de vrouwen en dat is ook precies wat deze TikTok laten zien.

Het eerste kledingstuk wat de vrouw aan zou doen als man is een grijze hoodie (trui met capuchon). Daar overheen doet ze dan een flannelshirt; een houthakkersblouse. Je kunt natuurlijk niet het huis uit zonder broek, dus kiest de vrouw voor een normale spijkerbroek en slaat de broekspijpen een keer om. Vervolgens komen de sokken aan te pas: dit moeten dan witte, lange, stevige sokken zijn. En wat voor schoenen horen er dan bij deze outfit? Juist, (echte) zwarte Converse maken de look helemaal af. Maar wat zegt deze outfit dan over de voorkeur van vrouwen als het gaat om de kleding van een man? Waarschijnlijk dat simpele outfits al helemaal prima zijn, zolang het er maar verzorgd uitziet. Check de video hieronder: