Wat voor kleding vinden vrouwen mooi bij mannen?

Het uiterlijk is erg belangrijk voor vrouwen. Uit onderzoek is gebleken dat zij bij een eerste ontmoeting kijken naar de buik, armen en schouders. Het verschilt per vrouw, maar daarna kijken veel vrouwen toch meteen naar de kleding en vooral de schoenen. Het is dus belangrijk dat je kleding en schoenen indruk maken. Ongeveer 4 op de 10 vrouwen geeft aan dat zij de kleding en schoenen van de man het liefst in een basic stijl zien. Dit houdt eigenlijk in dat je vooral moet blijven grijpen naar de denim jeans, de slim fit t-shirts en simpele schoenen. Hou het dus zo simpel mogelijk om het hart te stelen van een vrouw.

Natuurlijk zijn er wel uitzonderingen. De dingen die net genoemd zijn, gelden eigenlijk vooral voor het dagelijks leven. Als je een afspraak hebt met een vrouw voor een etentje, heeft ze liever wel dat je alles uit de kast trekt. Doe dit ook weer niet te overdreven. Hou het bij een nette broek, een casual overhemd en wat nette derby schoenen of chique sneakers.

Wat vinden vrouwen mooie schoenen bij mannen?

Maar wat houdt dit in voor de schoenkeuze? Eigenlijk is het erg gemakkelijk. Het liefst zien vrouwen jou met sneakers. En dan bedoelen ze natuurlijk niet in die afgetrapte sneakers die al meerdere keren een bierdouche hebben gehad in de kroeg. Zorg voor netjes ogende sneakers. Bij voorkeur zien ze die sneakers met veters, maar het is zeker geen must. Sportieve sneakers zijn oké, maar een nettere uitstraling valt zeker in de smaak. Denk aan leren schoenen met een veter.

retro tennis sneaker

Wit

Sneaker €199 Shop nu
suede nette sneakers mannen

Antraciet

Sneaker €160 (afgeprijsd) Shop nu

 

Het voordeel aan sneakers is dat je hier eindeloos mee kunt blijven combineren. Er zijn veel soorten sneakers in alle kleuren en vormen die maar kunt bedenken. Kies hieruit wat het beste bij jou past en je bent klaar. Nu je weet welke schoenen vrouwen mooi vinden bij mannen, dien jij je garderobe verder aan te vullen. Naast een paar nette sneakers heb je ook andere mannenschoenen nodig.